Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selpina

opetany zemsta

Polecane posty

Gość selpina

nie wiem co mama robic...moj brat strasznie sie zawzial i chce zniszczyc zycie swojej ex...oni byli 3 lata malzenstwem, moj brat wyjechal za granice zarabiac kase na mieszkanie a ex siedziala w domu z dzieckiem tzn studiowala...po czy znalazla sobie jakiegos faceta ..rozstali sie tzn rozwiedli...ona jest z tym facetem do teraz, jest z nim w ciazy i wzieli slub...on znalazl sobie tez kogos. dziewczyne calkiem inna od ex...zamieszkali razem...i od tego czasu ex jakby wsieklizny dostala...od razu zlozyla wniosek o podwyzszenie alimentow..ciagle utrudniala mu widzenia z mala...jak np...umowili sie, ze moj brat wezmie mala na caly lipiec..to ona potem mu ja w polowie lipca zabierala, nawet wtedy gdy mieli wykupione wczasy do grecji... mala byla caly czas zle nastawiala przeciwko niemu i babci ( jego mamie) ..jeszcze 1000 innych histori bylo...w kocu jego zwiazek rozpadl sie ....dziewczyna powiedziala mu wprost, ze nie daje rady przez jego ex..ze to nie jest normalne harmonije zycie...ze tak nie da sie zyc...i wtedy moj brat zmienil sie...ciagle uprzyksza zycie swojej ex..robi dokladnie tak samo jak ona...zwolnil sie z pracy, zeby placic nizsze alimenty...az sama boje sie co bedzie nastepne...jak ja mam sie zachowac?..pozostac lojalna wobec brata czy jednak namawiac go na zmiane postepowania?...

Gość selpina
sorry za chaos w opisje

Gość selpina
nikt sie nie wypowie:(

Gość ja bym stawala za bratem
oczywiste

Gość selpina
kocham go bardzo...wiem ile wycierpial...ale nie wiem co robic?