Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość under twenty

Proszę o poradę dziewczyny.

Polecane posty

Gość under twenty

Wybieram sie na dyskoteke. Nie mam pomysłu na makijaż...Moze poradzicie cos? ;> Jakis wystrzałowy makijaż. Mam czarne włosy i zielone oczy, cera nalezaca do tych jasnych aczkolwiek nie jestem blada. Zastanawiam sie nad rózowym makijazem.. czy bedzie mi pasował?

Gość hfhfckhg
czarny tylko czarny

Gość Simon Moleke
zrób sobie pierogi :classic_cool:

Gość nudze sie w pracy
rozowy beedzie malo wiodczny ,kup sobie cien zgnila zielen i zrob czarna kreske na gornej powiece

Gość keepcalm
zawsze do zielonych oczy niezawodny jest fiolet- rozne odcienie wiem bo sama mam tego koloru tęczówki :) jezeli twoje oczy maja zimny odcien zieleni to podkreslisz je wlasnie cieplymi kolorami np brazami, jesli jest odwrotnie to uzyj np, turkusow.

Gość keepcalm
zielonych oczu*

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
kochana róż i zielen to chyba nie najlepsze polaczenie...pomysl o smoke eyes,jest zawsze na czasie i magia spojrzenia gwarantowana;):) aa jak tak bardzo zalezy ci na różu to polecam delikatny dymek;p

Gość under twenty
xxxxxxxxxxx- tak wlasnie chodzi mi o smokey eyes ciemny z domieszką różu, zeby nie bylo go za duzo, ale zeby jednak byl troche widoczny

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
aaa to wszystko wyjaśnia..ale jak już szaleć to na maxa!!! wiec kochana ruszaj do drogerii po fuksje i efekt bd gwarantowany ;)) myślę ze pastelowy odcień różu zabije zamierzony efekt:P

Gość under twenty
dzieki za radę :) a jeszcze usta... bo mam taką śliczną pomadkę w kolorze fuksji właśnie i się zastanawiam czy pomalować nią usta i dodać jeszcze troche blyszczyka bezbarwnego

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
hmmm moim zdaniem jak stawiasz na mocne oczka ii obowiazkowo pamietaj o staranym wytuszowaniu rzes! ja np lubie gdy sa zaczesane w wewnetrzna strone kacika oczu-spojrzenie jest bardziej kuszace(ale to moja osobiste zboczenie :)) niee mysle ze usta w kolorze fuksji to bd mala przesada! masz wygladac drapieznie,a nie jak klaun wiec radze rzucic delikatny bezbarwny blyszczyk!! wiec milej zabawy ;)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
buuu zewnetrzna strone;)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
aa jeszcze jedno..kretke radze zastapic eyeliner masz pewnosc ze make-up wy3ma cala noc;p