Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świnka skarbonka

OSZCZĘDNOŚCI

Polecane posty

Gość świnka skarbonka

Czy mozna sobie zalożyć w tym samym banku dwa takie same konta? Znacie może jakieś lokaty czy cos w tym stylu, gdzie można by było odłożyc pieniądze i były z tego jakieś fajne procenty?

Gość rocka balboa
hm czy dwa takie same to nie wiem, ja mam w jednym banku 3 rozne konta tzn ; student, oszczednosciowe i firmowe - w ing

Gość na starość to się będę modlić
A Ja wydaję na potęgę, nigdy nic nie zaoszczędzę, więc nie pomogę. Sprzedałam mieszkanie po rodzicach i już została mi z tego 1/3, może zainwestuję na giełdzie, znaczy się na pewno.

przy zalozeniu inflacji 2,2% na rok2011 najkorzystniej wypadaja lokaty z dzienna kapitalizacja gdzie zysk relany wynosik ok 3% przy obecnych oprocentowaniach lokat. Jesli masz do dyspozycji 100 000tys zl mozesz takich lokat zalozyc 10 gdyz na ogol jest limit do10-15 tys na jedna lokate. Poszukaj co bedzie dla Ciebie najkorzystkiejsze, Obecnie polbank ma najwyzsze % POLBANK EFG to nie jest grecki bank - jest on częścią Szwajcarskiej Grupy Kapitałowej a że jest zarejestrowany w Grecji to jeszcze nic nie znaczy. Bez obaw co do tego banku.

Gość świnka skarbonka
Chodzi o to, że chcę odkładać z każdej wypłaty ok. 700 zł i wiem, że jak będę trzymała te wszystkie pieniądze na jednym koncie, to mogę to wydać. Chodzi mi o to, żeby mnie nie kusiły. Konto mam w banku zachodnim <30.