Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w udrece

jak dowiedziec sie kto wkradl sie na poczte interii albo na nasza klase??

Polecane posty

Gość w udrece

mam powazny problem, ktory nie daje mi normalnie funkcjonwac, a wiec tak.... potrzebuje sprawdzic , wogole czy sie da??? ktos wkradl sie na poczte email mojemu bylemu facetowi , i teraz on na mnie to zwala, co najgorsze, opowiada na mnie bardzo zle, ale najlepsze jest to .... ze , ja jakis czas temu pisalam do niego na maila, chcialam porozmawiac i napisalam dlugi list , nawet dorzucilam mu nasze wspolne zdjecia ... i o dziwo odpisal , ale cos mi sie nie podobalo , nie w jego stylu, chodzi o interpunkcje , wskazywaloby na kobiete, jak zadzwonilam do niego powiedzial ze na poczte maila juz dawno nie wchodzi bo hasla nie ma (chyba ktos sie wkradl?) i ze ma nowy email. .... dodam ze ja naprawde osobiste rzeczy na tamtego emaila pisalam i z 4 razy odpisywal mi ten ktos , przestal po tym jak napisalam ostatni raz"ze przykro ze ktos sie bawi czyimis uczuciami i wkrada sie na czyjas poczte" i na tym koniec... chcialabym dowiesc kto to moze byc, bo podobno on teraz na nasza klase wejsc nie moze , i mnie oskarza ,aja nawet nie wiem co u niego na naszej klasie bo mnie zablokowal, zreszta on chyba zmienil tam nowa poczte , o ktorej ja nie mam pojecia ani gg sms itd... .. on czesto flirtuje z pannami na necie. czy jesli bym napisala do administratora poczty - interia.pl to by to cos dalo?? ja tam juz nie odpisuje "temu komus" bo normalnie sie boje.. a na nasza klase ...czy napisanie do administartorow cos da??? prosze pomozcie;( on ma rozne panienki ktore wiedza ze ja istnieje i ze bardzo sie kochalismy , ja nadal do kocham ale juz chyba nie bedziemy razem, za bardzo mnie skrzywdzil ... ale co najwazniejsze , naprawde chce zeby on sie dowiedzial kto mu takie "psikusy" robi, a tym samaym mnie wrabia

Gość winogronkowa mama
sprobuj napisac do adminow poczty moze by sie cos wyjasnilo nie rozumiem jak mozna tak naruszac czyjas prywatnosc i jeszcze bawic sie twoimi uczuciami ty pisalas z ta osoba myslac ze to ten twoj facet byly, a pisalas niewiadomo z kim. Tym kims moze sie okazac najlepsza jego np kolezanka, bo nie moze zniesc faktu ze on byc moze o tobie jej gada albo ze Ty go kochasz jak wspomnialas

Gość ela z j..
nie mam pojecia, ale ten ktos co robi nazlosc i tobie i temu bylemu to jest naprawde wredny czy wredna / no jak tak mozna?;/