Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO kemonek

ZA MECZE TUSKA PŁACIMY CO MIESIĄC 64 TYS. ZŁ

Polecane posty

Gość PO kemonek

Mecze z udziałem najważniejszych osób w państwie odbywają się średnio dwa razy w tygodniu. Rywalizacja trwa zazwyczaj około dwóch godzin, a samo dopuszczenie do rozgrywek uważane jest w łonie PO za wielki zaszczyt i dowód zaufania lidera partii. Jednak zanim jeszcze zawodnicy wybiegną na murawę, teren oblatuje policyjny helikopter Sokół. Godzina pracy maszyny kosztuje ok. 4 tys. zł. Jak łatwo więc policzyć, jedno prywatne spotkanie premiera i jego kolegów „przy piłce kosztuje podatników - bagatela - 8 tys. zł. Biorąc pod uwagę, że spotkania odbywają się w każdy wtorek i czwartek, łatwo policzyć, że tygodniowo Donald Tusk na swoją przyjemność wydaje 16 tys. zł z państwowej kasy. Jest to szczególnie oburzające, jeśli wziąć pod uwagę fakt, że Platforma Obywatelska stała się dość niespodziewanie dla wyborców orędownikiem wyższych podatków i zwolennikiem zaciskania pasa. Postulowana wyższa składka VAT oznacza, że podrożeje wszystko. Także żywność wzrosną bowiem koszty jej produkcji, transportu, a i sklepikarz zapłaci więcej za swoją comiesięczną działalność. To z kolei odbije się niemal wyłącznie na odbiorcach końcowych, czyli konsumentach. Więc na wszystkich obywatelach. Tymczasem władza jednak bawi się w najlepsze nie tylko kopiąc piłkę za 16 tys. zł tygodniowo, ale także zatrudniając 40 tys. (słownie: czterdzieści tysięcy) nowych urzędników w przeciągu zaledwie roku! Wyborcom trudno uwierzyć, że wszystko to robi ugrupowanie, które w 2007 r. wygrało wybory, głosząc hasło „Taniego Państwa, racjonalizacji wydatków na administrację, niskich podatków. I wyborcy nadal nie wierzą. Słuchają przemówień swojego premiera, który stara się przekonać ich, kolejny już raz, że „to wszystko wina PiS. Ludzie przecierają oczy i zastanawiają się, czy Tusk mówi prawdę. Trudno bowiem zwalić wszystko na głównego politycznego oponenta, gdy helikopter nadal lata, ubezpieczając piłkarskie wyczyny premiera.

Gość płoną wioski w Jugosławii
niech im wyjdzie na zdrowie :classic_cool:

Gość zalogowane prosie
a Wy sie nadal łudzcie, ze wybierając taki czy taki rząd bedzie lepiej sami doprowadziliście świnie pod koryto wiec teraz nie miejcie pretensji zadna roznica czy PO, czy PiS czy LSD albo inne gówno tylko po kasę idą i wladzę, nic więcej 🖐️

Gość nie słyszałam o tych meczach
gdzie one są? Można obejrzeć? I następne pytanie: czy walki między kibicami drużyn nie bywają niebezpieczne?

Gość zalogowane prosie
cezar wyślij mi swoje tzytzki :classic_cool:

Gość zalogowane prosie
aha :classic_cool: fejs klata i pen gratis dorzuc tyłek :classic_cool:

Gość zalogowane prosie
puknij sie w wieniec laurowy, chłopie :O:classic_cool:

Gość zalogowane prosie
juz raz mnie tak nazwałeś nie jestem facetem 😭🖐️ kapisti??? :classic_cool:

Gość zalogowane prosie
Ty ateisto :O :classic_cool:

Gość zalogowane prosie
uuuuuuuuuuu, czyżby little bulwersik??? oj oj Cezare, sspokojnie :classic_cool: ja jestem miła i grzeczna, dla wszystkich serdeczna :classic_cool:

" jestem miła i grzeczna, dla wszystkich serdeczna" to tak jak każda zadbana powyżej 80 kg :classic_cool: tak jestem zbulwersowany :classic_cool:

Gość zalogowane prosie
wazę 50 kg nie jestem jeszcze maciorą i nigdy nie będę :classic_cool: nie to nie, ale...bede probowała nadal 🖐️)))

Gość zalogowane prosie
zdobyc Twe tzytze, of kors :P ave 🖐️

powodzenia , nawet jak ci się to uda to musisz się przebić przez gąszcz włosów niczym u davida hasselhoffa :classic_cool:))) 🖐️

Gość zalogowane prosie
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu trawnik na klatce uuuuuuu ❤️ podjarana spadam :classic_cool:)))