Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icemaN 2

Iceman 24XXXX

Polecane posty

Gość icemaN 2

Czy Iceman jest mądrym człowiekiem, czy tylko onanistą?

a czy autor jest idiotą? A. TAK B. OCZYWIŚCIE ŻE TAK C. JAK NAJBARDZIEJ TAK którą odp moi drodzy wybierzecie?

perwersja 😘 nie będzie podpadu obronię Cię:P MarianoItaliano21 a Ty dalej zazdrośniku nie możesz przeboleć że się razem trzymamy? co do jednego się zgadzam kultura to Ty nie grzeszysz dzisiaj mnie jeszcze nie wkurwiłeś a więc na razie kulturalnie bede odpisywał

to było w nocy spać a nie jeździć po pijaku rowerkiem po mieście:P widzę że moja sława mnie wyprzedza już drugie na mój temat w ciągu pół doby:P

Może zwalę to na kaca i potraktuje jak pół podpadu :D Nie jeździłam rowerkiem :p A już na pewno nie pijana :D

Trzmacie sie razem? Wow wiele mnie obchodzi to, naprawde. Bardziej interesuje mnie Wasza glupota, ktora bedzie tematem moich badan przez nastepne kilka miesiecy. Pasujecie do tego idealnie, wlasnie jako zwierzeta stadne.

Gość iceman24
to idiota leczący tutaj kompleksy

Gość jesteś pól pani i pół pana
tja duszą się we własnym gownie :D gdzie naczelnym pierdem jest Iceman coś tam:D:D :D kółko korwa różańcowe se założyli :Dważne że rydzyka swojego mają:D;)

Perwersja, a nie Perswazja, ale spoko, rozumiem, że możesz nie znać takiego słowa. Chodzi o to, że może małż nie zauważy, że posłałam buziaka Icemanowi.

jolazabrze vel MarianoItaliano21 masz rozdwojenie jaźni:P? dla mnie to żałosne podszywać się pod kobietę:P tym że zarzucasz sobie ludziom jacy są nie znający ich poczytaj sobie mądre tematy bo i takie mamy, to że się razem trzymamy to świadczy że potrafimy się dogadać i Ciebie to bolało, jeżeli Cię bolą nasze stosunki komunikacyjne to załóż swój własny temat i tam krytykuj nas dowoli Objaw niekulturalny to wtedy kiedy rozmawiają np . 2 osoby ze sobą a ktoś 3 zaczyna obrabiać d... tym osobom, przeszkadza im w rozmowie i robi za przyzwoitkę a nikt go z obecnie prowadzących rozmowę tam nie chce, pamiętaj na przyszłość nie wchodź na siłę tam gdzie cię nie chcą

perwersja MarianoItaliano21 i jolazabrze. to ta sama osoba a wiec nie wiem po co dyskutujesz się z tym przebierańcem który ma jakiś uraz mogę się założyć że to wszystko na pomarańczowo to ta sama osoba i to pewnie nasz kochany zazdrośniczek:P jak was bolą nasze rozmowy to po chuj je czytacie? to że nikt z takimi idiotami nie chce pisać to już wasz problem że nie możecie przekonać żadnego rozmówcę do siebie bo po prostu nie macie nic do zaprezentowania sobą, kiedy żartujemy to żartujemy, a kiedy na poważnie to na poważnie piszemy, ale nie zamierzam się tłumaczyć wam bo co z tego jak tego nie zrozumiecie:P szkoda mi was

Powtarza Ci się stopka, a to oznacza, że musisz wpisywać literki. Literki wpisuje się wtedy kiedy się co chwila przelogowuje z jednego konta na drugie. Rada na przyszłość, zanim wyślesz posta, wykasuj powtórzoną stopkę :D Może kolejne miernoty intelektualne tego nie zauważą :D

A Ty dalej brniesz w uparte. Jak chcecie sobie gadac to zaloz sobie swoja strone gdzie bedziesz adminem. Jezeli jednak postanowiles robic to na publicznym forum to pewnie miales na uwadze fakt, ze inne osoby takze beda braly w tym udzial. W sumie tutaj moge sie mylic, bo sadzac po Twoich wypowiedziach ciezko znalezc u Ciebie jakiekolwiek zachowania inteligentnego czlowieka. Dlatego mozesz sobie myslec, ze zalozysz temat i sobie bedziesz popierdywal z tymi swoimi biurwami o byle gownie. Otoz nie! Jest to jak najbardziej mylne stwierdzenie, gdyz przybylem tutaj tepic taka miernote jak Wy. Co do rozdwojenia jazni. Masz jednak mniejsze IQ niz delfina. Przeprosze je wszystkie poprzez moje urzadzenie do echolokacji.

Ala, przeczytaj jego stopkę :D Misjonarz się znalazł :D Ciekawa jestem na kim myśmy się tak wyżywali :D

13:42 iceman24xxxx perwersja nie będzie podpadu obronię Cię MarianoItaliano21 a Ty dalej zazdrośniku nie możesz przeboleć że się razem trzymamy? co do jednego się zgadzam kultura to Ty nie grzeszysz dzisiaj mnie jeszcze nie wk**wiłeś a więc na razie kulturalnie bede odpisywał 13:46 jolazabrze. Czym cię wk**wiłem? małż mi mmnie nia zauważy jak napisała Perswazja MarianoItaliano21 Ty idioto odp mi będąc zalogowany na jolazabrze.

Haha Iceman Ty debilu. Zauwaz fakt, ze jolazabrze. takze ma do Ciebie jakies obiekcje i myslala, ze napisales to do niej. Ale fakt, zbyt maly mozg oraz jego umarszczenie nie pozwalaja Ci na analize takich danych.

Alicjo, Twoja stopka czerwonego palanta tez nie jest zbyt spoko. Zapisz sie do Sekty Rzeczy Oczywistych skoro wklejasz taki cytat do swojej stopki.

MarianoItaliano21 pojebany jesteś być facetem i mieć konto jako kobieta:P HAHA szkoda mi Ciebie i nadal nie rozumiesz każdy może z nami pisać jeśli ma coś do powiedzenia Ty się wpierdoliłeś w środek rozmowy nie wiedząc o co chodzi i zacząłeś wszystkich obrażać? to jest normalne? szkoda gadać od dzisiaj będę ignorował wszystkie Twoje wypowiedzi NIE ODPISUJCIE NA POSTY MarianoItaliano21/jolazabrze.