Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gergerggregrgrg

zycie jest niesprawiedliwe:( ja mam kilka chorob a reszta mojej rodziny jest zdr

Polecane posty

Gość gergerggregrgrg

zdrowa;/ tylko ja jakas trefna jestem mam chore stawy, ciezka choroba, duzy bol, i czeka mnie operacja i wstawienie endoprotez mam anemie miałam usuwanego guza ;/ wielkiego ale nie groznego na szczescie zacme mam od leków anemie i wogole wszystko co złe przechodzi na mnie;/ mam 24 lata a jestem tak chora czemu los jest niesporawiedliwy? niedlugo ide na wyciecie pieprzyków bo cos sie z jednym dzieje nie chce myslec co:/

Gość fajna?
ja tez jestem chora, mam nerwice a to ejst pasmo udrek ...nie moge nic zrobic, nigdzie pojechac bo od razu mam ataki paniki:(

Gość gergerggregrgrg
twoja choroba obejmuje psychike ja jestem odwazna ale chora fizycznie:(

Gość gergerggregrgrg
nikt sie nie wypowie?:(

Gość Floo
Nikt nie powiedział że będzie łatwo, ale przecież nie powinnaś życzyć jakiś chorrób swoim bliskim tylko dlatego (tylko/AZ) że Ty tak cierpisz... Im to przeciez tez nie jest obojętne. Każdy ma jakieś problemy i z tym trzeba sie pogodzić i żyć.

Gość gergerggregrgrg
nie zycze!! ale patrze na to ze ja zostałam obarczona wszystkim ;/ i to ponad moje sily

Gość gergerggregrgrg
dziwne czemu akurat ja??? mam rodzenstwo w podobnym wieku oni sa zdrowi a ja bardzo chora co jest tym spowodowane?? te choroby nagle sie pojawiły i sa ze mna od lat zdrowo sie odzywiam, dbam o siebie i wciaz jest gorzej czy to kara za cos??? przeciez jak zaczełam chorowac byłam mloda, nikogo nie skrzywdzilam ;(

Gość ******%%%%%
Myślisz że życie jest tylko jedno,że tylko raz sie rodzisz i umierasz??? Myślisz że to przypadek że jeden rodzi się w Ameryce i zostaje gwiazda Hollywood ,piekny,zdrowy,paskudnie bogaty a drugi rodzi się w indyjskich slamsach i umiera na trąd? NIe!!!!! Rodzimy się kilka razy,w różnych epokach,naturach i krajach i przechodzimy przez zdrowie,chorobe,bogactwo i biedę.

Gość Zawsze może być lepiej
O! Ja od 6 roku życia choruję nazapalenie stawów, mam anemię całe życie, ciągłe anginy, wirusy mnie atakuja średnio raz na dwa ms, mam chyba raka, ale boję się iśc do lekarza, bo to już ponad moje siły, mialam bardzo dlugo ciezka depresję, zaburzenia osobowości, lęki niewyobrażalne a i tak nie narzekam. Mam super przyjaciol, faceta, zycie mnie rozpieszcza w inny sposob, robie to co kocham, nie czuje sie swietnie ale swietnie wygladam i wierze ze wyjde z tego, dzieki diecie i pozytywnemu podejsciu.

Gość Floo
Domyślam się że musi być Ci cięzko, pewnie nawet sobie nie potrafie wyobrazić jak bardzo, ale musisz z tym jakoś zyc poprostu.

Gość Zawsze może być lepiej
Rodzimy siew dotad dopki nie bedziemy doskonali, mi niewiele brakuje, boje sie ze juz sie wiecej nie urodze ;) Bo jestem bliska oswieceniu;)

mam chore stawy, ciezka choroba, duzy bol, i czeka mnie operacja i wstawienie endoprotez mam anemie miałam usuwanego guza ;/ wielkiego ale nie groznego na szczescie zacme mam od leków anemie Jaki masz czarny nick>?

Gość gergerggregrgrg
chciałabym zeby chociaz brat był na cos chory..a tak tylko ja cierpie:(

co jest tym spowodowane?? te choroby nagle sie pojawiły i sa ze mna od lat zdrowo sie odzywiam, dbam o siebie :D :D :D zdrowo się odżywiasz :D :D

Gość gergerggregrgrg
ja nie mam faceta prawie nie mam przyjacioł:/

Gość Floo
jak możesz mówić że chciałabyć żeby brat cierpiał? Przeprasszam, ale nie bądź taką egoistką!

Gość gergerggregrgrg
to był podszyw;/ przeciez o tym bracie

Gość gergerggregrgrg
skad wiesz niby

Gość w indiach jest
założenie, że rodzimy się biednymi bo tak musi być, w przyszłym zyciu będziemy bogaci itd dlatego się nie starają wyjść ze slumsów

Gość gergerggregrgrg
ciekawe zalozenie nie wiedizałam o tym ale to bardziej prawdopodobne niz piekło i niebo:)