Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpieg z krainy mody

bez gustowne kobiety wybierają

Polecane posty

bez gustownych facetów - to prawda - dobrze ze się tak dobieracie przynajmniej wykupujecie ze sklepów najgorsze łachmany zostawiając to, co najlepsze, a wtedy pojawiają się tacy jak ja i gdy się ubiorę, oglądacie się idąc w parze z łachudrą lub frajerem , aż wam gały wychodzą :classic_cool::D

Gość Bella Belluccii
Kobiety olądają się za facetami:)? hmm to chyba nie w Polsce:classic_cool:

zdziwiła byś się :P

Gość całkowicie czarny kot
proponuje się zainteresowac ortografia i pocwiczyc sensowne tworzenie wypowiedzi dluzszych, niz 160 znakow...

Gość szczególnie jak wygladają
geje.....facet nie może być przesadnie wystrojony,bo to zawsze jest podejrzane,a jak idzie z babką to niektórzy pewnie myślą-cóż kiedy sie dowie o ukrytych preferencjach gościa????

nie chodzi o wystrojenie tylko o dobranie , kolory itd właśnie ludzie bez pojęcia myślą w tym momencie o gejach - w głowie mają tylko łachudry lub pedałów i to jest właśnie bezguście :D

całkowicie czarny kot proponuje spojrzeć na siebie w lustrze i głęboko się zastanowić....:P

Gość Popieram..
całkowicie czarny kot - popieram, fajnie gdyby autor przed napisaniem czegokolwiek ... najpierw nauczył się pisać ... A tak jego temat i tak staje się bezwartościowy, bo trudno uwierzyć, że analfabeta może mieć swój styl, czy gust powyżej bazarowej chińszczyzny ...

Popieram.. ty za to umiesz pisać o tym że ktoś nie umie i na tym kończy się kończysz...:P

Gość Popieram..
Jeśli sądzisz, że Twoja paplanina o Twoim rzekomym guście, to wystarczy aby w to uwierzyć to głęboko się mylisz... Może się oglądają myśląc: "Co to za pajac?" Gust wynika przecież z inteligencji, charakteru, osobowości ... potem jeszcze ma wpływ sposob noszenia, umiejętnośc poruszania się i wiele innych czynników ... My już wiemy, że jesteś analfabetą narcystycznym... to nie wróży dobrego gustu ... Bo cham w garniturze, to tylko przebrany cham... Nie mylić z ubranym ... to bystre oko widzi ....

Gość tak,ale facet ,który
3 godziny dziennie spędza przed lustrem,dumając,czy dobrze aby dobrał kolory......hmmmmm-czy to jest na prawdę facet???taki wojownik z dziada pradziada???różnica polega na tym ,że np szrama na twarzy u takiego to pamiątka po walce,a u tego pierwszego to...czy mi w tym do twarzy?czy może to usunąć u dobrego chirurga plastyka? kumasz różnicę w ocenie takich typów?

Gość Ju update
Każdy wybiera to, co mu się podoba. A za dobrze ubranym facetem na pewno niejedna się ogląda. :)

Gość Bella Belluccii
to prawda..kolory duzo dają fason:)

popieram... nie noszę garniturów prostaczko - gdybyś wiedziała cokolwiek o guście, nie przypisywała byś garniturom gustu , gajerki noszą najczęściej prości kolesie , a ty próbujesz tu teraz stereotypową damką do zbicia z "bystrym okiem" a raczej krokiem :)

Gość do glupiego autora topiku
Zapodaj pare linkow z dobrym gustem to zobaczymy ...

Gość Ju update
Dbający o siebie mężczyzna wcale nie musi być gejem. Jeśli ktoś potrafi ubrać się ze smakiem, to tylko dobrze o nim świadczy. A utożsamianie tego z parogodzinnym siedzeniem przed lustrem jest nieco zaściankowe i świadczy o tym, jakie piszący te słowa mają o stylu pojęcie :P

tak,ale facet ,który 3 godziny dziennie spędza przed lustrem,dumając,czy dobrze aby dobrał kolory......hmmmmm-czy to jest na prawdę facet??? o kim piszesz? bo chyba o jakiś ciotach a nie facetach - dla faceta ubrać się to jest moment i jest gotowy :P - wy mylicie jakieś cioty z facetami , którzy po prostu dbają o siebie :)

jestem szewcem na urlopie:P

tylko bez podszywów proszę :P:classic_cool:

latem kocham nosic biale skarpety z sandalami :classic_cool:

Gość Kathlin30
szpieg z krainy mody - skoro nie nosisz garniturów, to co się dziwisz, że oglądają się na Ciebie np. na ślubach? Zresztą każdy facet musi mieć przynajmniej jeden garnitur ... Poza z tym wnioskuję także, że nie masz żadnej kariery na koncie, bo każdy facet na stanowisku nosi garnitury .... Od razu widać, że fizyczny ... :O Analfabeta to analfabeta, a łopata faktycznie nie komponuje się z garniturem ... :D

Trochę terż na słącu nagrzewają mi się łancóchy (4 kg razem) i się nawet popażyłem. ale laski się gapiły. Stazystki na pogotowiu, to sie napatrzec nie mogły na mnie. Ale nie dla psa kiełbasa.

Zresztą każdy facet musi mieć przynajmniej jeden garnitur ... wiesz co? czasem mnie poraża biedota stereotypów który reprezentujesz - nie trzeba być prostym biurowym kolesiem ubierającym to samo co miliony takich samych jak on , bo to rodzi ograniczenia i powoduje takie same zdania co twoje - facet nie musi mieć gajerka wcale, bo sposoby dziś na ubranie się odpowiednio są dziesiątki innych - a tak zwanie faceci na wysokich stanowiskach to frajerzy ubierający to samo co inni , gajerki , sweterki i inne plagiaty różniące się metką i ceną - tylko - dlatego oni wszyscy są tacy sami - kretyni :)

Gość dawaj jakies linki swiniopasie
:D:D

podszywie dobrze ci idzie - pisz dalej bo podnosisz temat - tylko bez wulgaryzmów proszę - ja teraz znikam :)

Na pogrzeby i śluby pomykam w bermudach w kwiaty hawajskie (i tym sposobem już zaoszczędzam na kwiatach i wieńcach) Do tego gustowne plastikowe tęczowe japonki basenowe, oraz bielutkie skarpety z wielkim logo adidos (kiedyś kupię oryginalne, ale teraz adidos królóje w szufladzie)

Ubrać trzeba się umieć. Uwielbiam te wielkie, szerokie bermudy w wielkie kwiaty. Mam takich całą szafę, bo kiedyś spadł worek z ciężarówki. Pasują wszędzie. Dokupiłem tylko w sklepie po 5 zł tęczowe japonki plastikowe i także stylonowe hawajskie koszule. (tylko dość łatwopalne są niestety, kiedy na weselu stanąłem za blisko tortu, to w 5 sekund zostałem bez ubrania i owłosienia wszelakiego, łącznie z brwiami i rzęsami) i jeszcze mieli wąty, że śmierdzi palonymi kłakami. A przecież stanąłem tam, aby lepiej mogli mnie obejrzeć. Zero wdzięczności.

I jak wam się podoba moja fotka? Wiecie już jak wygląda gust? A widzicie jak te laski mnie wielbią? Ciemnota nawet nie wie, że te łańcuchy kupuje się na metry na bazarze. Wszyscy myślą, że ich nie stać. hahaha i myślą, że jestem bogaty bardzo, bo tyle złota mam na sobie.

podszywie dobra robota :P - uśmiałem się nieźle z twoich tekstów - jednak pisząc poważnie mój podszyw pokazał jak właśnie to wygląda w większości domów w Polsce :)