Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carolin3

Senność

Polecane posty

Ostatnio ciągle budzę się zmęczona, obojętnie, ile w nocy śpię. Co mam robić, żeby poprawić jakość snu?

Gość znffca21
polknac tabletke likwidujaca zmeczenie

Gość mn88
Może najpierw porób badania? Np. test ciążowy? Albo morfologię (może masz anemię), lub TSH - senność i zmęczenie jest objawem niedoczynności tarczycy. Może masz niskie ciśnienie i dlatego jesteś senna? Możliwości jest wiele. Zeby coś zaradzić trzeba znaleźć przyczynę.

Niedawno miałam anemię, ale się z niej wyleczyłam, a ten problem pozostał. Poza tym w morfologii nic nie wyszło, a tarczycę też mam w porządku.

Gość znffca21
nie wyleczylas anemii!!!!!!!!!!!

Gość mn88
morfologia, morfologią, zbadałabym poziom żelaza wobec tego, być może tu leży przyczyna.

Gość mn88
I jeszcze jedno, th reaguje z dużym opóźnieniem. Wiem z doświadczenia. Xle się czułam,zrobiłam tsh bo samopoczucie wskazywało na nadczynność było w normie. Zrobiłam ft3 i ft4 i okazało się że mam nadczynność, a tsh dopiero miesiąc później pokazało że ją mam.

Witaj Sprawdź proszę czy nie pijesz za dużo napoi zawierających kofeinę np. coli, kawy, napoje energetuzujące. Warto też zażywać magnez przed snem i czasem walerianę

Gość gość
Zbadaj sobie stężenie glukozy na czczo.