Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazzzzja

klujacy bol ... szyjki macicy? 34 tc....

Polecane posty

Gość anastazzzzja

witam problem mam od kilku dni, intensywnie odczuwam klujacy bol w srodku na dole jakby rozwierala sie szyjka to moje drugie dziecko, boje sie o ta szyjke bo wiem ze mam z nia problemy niestety siedze w UK i tu nie badaja ginekologicznie wiec nie wiem czy mi sie rozwiera czy cos... czy ktoras z dziewczyn tak miala i okazalo sie rozwieraniem szyjki?

Też jestem w uk i faktycznie nie badają tutaj ginekologicznie podczas ciąży. Co Ci mogę doradzić i na pewno Ci w klinice nie odmówią badania. Idź do klinki, powiedz, że masz kłucia między nogami i zauważyłaś chyba wyciek wód płodowych. Na pewno Cię przebadają

ja często leżę na patologi ciąży i dziewczyny, które mają skróconą lub rozwartą szyjkę, nie czuły tego. Na standardowej wizycie się dowiadywały. Pisałam tutaj wielokrotnie. A 34tc to dobry wynik

Gość anastazzzzja
Catie dziekuje za szybka odpowiedz juz raz bylam u siebie w przychodni bo mialam to klucie i plamke krwi, powiedziala ze najprawdopodobniej juz rodze, kazala jechac do spzitala ale nic na szczescie sie nie dzialo, to bylo ze 3 tyg temu, teraz mam od kilku dni coraz wieksze to klucie boje sie ze jak ostatnio zbadaja mnie w 5 sekund tam... dzieki jeszcze raz za odpowiedz

Gość anastazzzzja
Monia czyli raczej moze to nie byc rozwieranie? skoro te dziewczyny nie czuly takiego czegos a mimo to wlasnie im sie rozwieralo? szukalam informacji o klujacym uczuciu na googlach ale malo co znalazlam, wiec tu napisalam

wiesz, to tylko znam z opowieści szpitalnych :) żadna nie czuła, ale to różnie bywa. Ewentualnie plamienia się zdarzały. Ja mam takie kłucia na samym środku od 8-10tc praktycznie codziennie(czasami mnie aż zgina), a szyjka 5cm czyli bdb. Czujnym trzeba być i lepiej interweniować bez potrzeby niż urodzić zbyt wcześniej. U Ciebie jeszcze dwa tygodnie i ciąża donoszona :)

Gość anastazzzzja
oj Minia mialo byc ;) a nie Monia dzieki za odpowiedz :) swoja droga to kurcze tez nieciekawie tak odczuwac to tak dlugo jak masz.....