Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka26

związek z brzydkim facetem? dać mu szansę?

Polecane posty

Gość internetowa
Mnie też na początku nie odrzucało 🖐️

Gość wysoka26
wiec dlaczego zaczeło?

Gość wysoka26
mój problem jest taki ze nie wiem na ile ze strachu wyszukuje w nim wad a na ile mnie nie pociąga,bo nie wiem juz sama,nie chce tego pomylic i w tym jest problem zawsze się czegos doszukuje co nie pozwoli mi się zaangazować

Gość z mostu
no właśnie taka krucha więc tak bardzo cenna

Gość a ty jestes piekna autorko????
zenujace prowo. jakby dla was kasa i wyglada sie tylko liczyly, szmatki.

Gość wysoka26
czy ja wiem czy taka cenna?nie jest się z wyglądem tylko z człowiekiem moim zdaniem. wolalabym zeby mój facet nie rzucil mnie dlatego ze przytyłam albo zmienilam kolor wlosów:/

Gość internetowa
Na początku właśnie sobie WMAWIAŁAM, że wygląd nie ma znaczenia... Podobał mi się jego charakter. Czułam się najpiękniejsza w jego oczach. Ale to nie wystarczyło. Starał się o mnie na maxa. Zaczyłam mnie wkurzać wszystkim. W sytuacjach intymnych wykręcałam się jak mogłam... Już nigdy bym tak nie postąpiła... Zrobisz jak uważasz :)

Gość wysoka26
nie jestem piękna:/ po prostu w miarę przecietna,dla jednych ładna dla innych pewnie brzydka nie jestem szmatą

Gość wysoka26
sama nie wiem,może po prostu muszę spróbować,dać temu szansę i tyle.nie chce myśleć że kogoś skreslilam bo był trochę brzydszy niż reszta.zresztą jak widzę z jakimi facetami są niektóre dziewczyny to mój to przy nich adonis:D

wygląd ma znaczenie ale zapewne autorka ma za duze wymagania odnosnie wyglądu :O nikt nie jest ideałem ale widocznie autorka tak

Gość internetowa
Każdy powinien sobie dobierać partnerów tak, żeby był pociąg fizyczny. Dla jednego co to ładne dla drugiego jest brzydkie i odwrotnie :P

Gość wysoka26
nie jestem idealem. ale faktycznie może byc tak, że sobie wbiłam do łepetyny jakiś tam swój ideał.wcale nie twierdze ze tak nie jest,i pewnie to głupie itd i wlasnie próbuje dociec dlaczego tak jest i jak to wlasciwie ze mą jest.nie chce wlasnie popełnic jakiegos błedu stad dylemat

Gość internetowa
Mam znajomego, który po randce powiedział tak : w sumie ładna, ale ma coś z twarzą. Kolejne spotkania udowodniły, że jednak między nimi jest chemia i to "coś" co miała niby z twarzą pokochał. Dziś są małżeństwem.

i jeszcze jedno zazwyczaj dziewczyny słuchają sie swoich głupich przyjaciółek które cos powiedzą na temat danego kolesia i ta odrazu go ma gdzies :O

Gość wysoka26
dlatego może nie skreślać nikogo tak łatwo i patrzec na całośc a nie na jakieśposzczególne rzeczy które nam się nie podobają? bo ja czasami jakos dziwnie zaczynam się w kims doszukiwac cos do czego się przyczepić. pewnie jestem stuknięta albo moze jakas zadufana,a moze się boje juz sama nie wiem:( cholera

Gość wysoka26
hehe,moja znajoma widziała zdjęcia tego i stwierdziła zebym ją z nim umówila,ale powiedziałąm ze jest mój:Dwiem,głupia jestem,sama się zastanawiam ale innej nie oddam

Gość wysoka26
tak wlasciwie to mialam juz okazjedać szanse komus kto mi się zupelnie nie podobal i wiem ze to predzej czy pozniej nie wypali. tylko akurat z NIM jest jakoś inaczej i nie wiem dlaczego.niby nie jest w moim typie ale coś mnie do niego ciągnie.kurde

Gość internetowa
jak masz dylemat to umów się z nim jeszcze kilka razy. Jak nadal będziesz miała wątpliwości grzecznie podziękuj za związek i zaproponuj koleżeństwo. Zresztą jak ktoś Cie pocałuje nie oznacza to od razu, że jesteście w związku :P

Gość wysoka26
haha,wiem wiem:D w sumie to i racja,chyba czas pokaze i tyle,może nie ma co decydować tak z góry tylko poczekać i zobaczyc co z tego bedzie

Gość internetowa
tak będzie najlepiej ;)

Gość wysoka26
dzięki

Gość wysoka26
on ma jeszcze jedna zalete, powiedzial ze nie bedzie przeszkadzal mu fakt, ze mam penisa (zwierzylam sie jemu po kieliszku wina :( )

Gość Zuzia2010
wysoki26 najgorzej jak facet udaje dziewczynę. Kogo ty chcesz nabrać.

Gość wysoka26
marny podszyw

Gość wysoka26
nie wiem,chyba za wczesnie na takie słowa. gdyby tak było to bym powiedziała że ja jeszcze nie wiem co czuje.ale on o tym wie bo uznalismy,że bedziemy sie ze sobą spotykać itd i jesli zaiskrzy miedzy nami to świetnie,ale jeżeli nie to zostaniemy przyjaciólmi

Gość Emil z Lonnebergii
26-letnia wybredna dziewica :D zestarzejesz sie samotnie, lepiej bierz co jest :D

Gość wysoka26
co z tego że dziewica?