Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastamolkagolka

POMOCY!!!!!!!

Polecane posty

Gość jakastamolkagolka

jakiś tydzień temu w domu miałam ekipe remontową. Chłopak, który tam pomagał cały czas się na mnie patrzył. A wieczorem zaczęliśmy pisać na nk. Po kilku dniach wymieniliśmy się numerami telefonu i gg. Codzienie pisaliśmy ze sobą. Dawid dawał mi do zrozumienia, że mu się podobam, że zależy mu na mnie. Zaproponował w środe spotkanie, jednak ja nie mogłam w ten dzień się spotkać, bo nie było mnie w domu.. Wtedy chyba troche się wkurzył, chociaż twierdził że tak nie jest. Ale ja czułam to po charakterze jego smsów. Wczoraj pisaliśmy od 10 rano do 15.. O 15 napisałam mu smsa z jakimś tam pytaniem i mi nie odpisał. Myślałam że może coś się stało, jednak chwile później był dostępny na gg, tyle tylko że gdy zobaczył że ja też jestem dostępna, to stał sie nie dostepny... chyba mnie unika :( co mam zrobić? nie chce się narzucać, ale mi też na nim zależy...

czesc postaraj byc niedostepna przez jakis czs jemu zacznie brakowac twoich smsow itp i pierwszy sie odezwie :)

Gość jakastamolkagolka
on jest o 6 lat ode mnie starszy.. wiec moze roznica wieku spowodowane jest jego zachowanie... eh.. sama już nie wiem :(

wiesz to zależy ile ty masz lat, bo teraz róznica juz nie jest taka ważna :)