Gość karotka321 Napisano Lipiec 31, 2010 cześć, moj problem poleega na tym, że przyjaźnię się z osobą, która strasznie kłamie. Obie mamy 17 lat, ona sie lepiej uczy i uwaza sie za inteligentna. Ale strasznie klamie, byl moment kiedy przestała ale teraz na nowo, nawet mi klamie i nawet jak potrafie jej to udowodnic to ona albo wymysla dalej historyjki albo sie obraza. Zalezy mi na przyjaźni z nia , bo kocham ja jak siostre, ale ciezko mi juz wytrzymac z jej dziecinnym zachowaniem, wiem, ze sama nie jestem idealna, bo nikt nie jest ale ostatnio zaczelam sie zastanawiac, czy nie lepiej po prostu zakonczyc znajomosc. Spotykamy sie wlasciwie tylko wtedy jak jej chlopak nie ma dla niej czasu (czyli rzadko) a we trojkę nie chcę chodzic, bo wtedy nie poosiweca mi w ogole uwagi, czyli jak bym byla przyzwoitka. Proszę poradźcie mi coś, bo zupelnie nie iwem co robic. Jesli chodzi o rozmowę to probowalam wielokrotnie ale konczy sie na 'oj przestan' 'przesadzasz' albo w ogole mnie nie slucha.. Z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach