Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolxxx

Łeba 2010 proszę o opinie

Polecane posty

Gość Mariolxxx

czy ktoś był w tym roku w Łebie ? jak było ? czy możńa sie fajnie pobawić ? prosze o jakieś info :)

Gość Mariolxxx
prosze

Gość Mariolxxx
up

Gość Migotka.........
Było fantastycznie:D tydzień temu wróciłam:)

Gość manelka
W Łebie zawsze jest fantastycznie. Jeżdżę tam kilka razy w ciągu wakacji i nie narzekam. Są dyskoteki, karaoke, zabawy na plaży i mnóstwo innych rozrywek. Ja gorąco polecam Łebę.

Gość .,,.
jest za duzo ludzi i jest brudno, poza tym drogo

Gość Mariolxxx
dzięki dziewczyny. Jade z kumpelami w tym roku i mam nadzieje fajnie poimprezować. Jednak znajoma własnie wróciła z łeby i mowi że jest tam straszna zmuła, na dyskotekach jest po kilka osób i nic sie nie dzieje... troche się wsytarszyłam tym bardziej ze pogoda nie zapoiwiada mi się ciekawa. Czy to prawda ? bo zawsze slyszałam ze wrecz przeciwnie - Łeba to imprezowe miasto i duzo młodziezy ?

Gość Migotka.........
Gdzie Ty masz tam brudno? Śmieci jest dużo to fakt, ale codziennie będąc na mieście widziałam ekipę sprzątającą, także w mieście jest porządek:) Kluby są fajne, plaża też spoko, ludzi dużo fakt, ale chyba normalne,w końcu sezon jest:) co do cen niestety się zgodzę...piwo było stanowczo za drogie:P

Gość Mariolxxx
MIgotko a imprezy udane ?? jaka średnia wieku ?

Gość Migotka.........
Ja byłam w Łebie w tym okresie kiedy akurat był największy skwar i ludzi było dużo. Zdarzało się że w klubach było mało ludzi, ale później imprezy się rozkręcały:) może koleżanka była akurat wtedy gdy pogoda się zepsuła i ludzie uciekali znad morza:P młodzieży jest dużo,nawet bardzo dużo:)

Gość manelka
Nie słuchaj, że jest nuda, jest o wiele lepiej niż w Krynicy. Jedź i sama się przekonasz, że jest the best. poza tym będziecie całą ekipą, więc na pewno nie będzie nudy. ja byłam tylko z mężem i fajnie się bawiliśmy, a Wy całą paczką to dacie czadu. miłego wypoczynku i ostrego imprezowania życzę.

Gość z parówką w dupie..........
syf wszędzie śmierdzi rybami

Gość Mariolxxx
dzięki dziewczyny :) podniosłyście mnie na duchu :)

Gość Mariolxxx
a jaką imprezę polecacie? dodam ze mam 27 lat , lubię sie fajnie pobawić ale kluby o średniej wieku 18-19 mnie nie za bardzo interesują :)

Gość Migotka.........
Mi osobiście imprezy się podobały:) nie byłam we wszystkich klubach, ale te co obskoczyłam, były fajne:D Jak na moje oko to tak najwięcej ludzi było w wieku 21-26.

Gość manelka
My często zmienialiśmy puby i najlepiej bawiliśmy się w tych na uboczu nie w mieście w centrum Łeby. przedział wiekowy był jak na moje oko od 18 do 50 lat. Było wesoło.