Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandrA118

Jaki jest seks z 40 letnim facetem??

Polecane posty

A jak ma to oznacza jedno. Jeses zwykla szmata, ktora tylko by sie pierdolila. Najgorsze jest to, ze masz dopiero 18 lat, do tego widze, ze wyksztalcenie maksymalnie gimnazjalne, z tym ze z bardzo niskimi ocenami. Tak sie rodzi wlasnie w Polsce patologia, z ktora tacy ludzie jak ja musza walczyc. Gdyz z dzisiejszym systemem panujacym w Polsce jestescie odrzutkami na ktore trzeba pracowac.

Gość SandrA118
Hahah pogadaj sobie pogadaj psycholog od siedmiu bolesci :D ja i tak na ciebie leje :D

che che nie słuchaj tego brudasa z Italii powodzenia w odjazdowym seksie

Ja za głupia jestem. Nie chcieli mnie przyjąć, więc nie mogę zapraszać nowych członków 😴

Gość SandrA118
perwersja widze ze masz cos do powiedzenia:D ja takze trafilam na zonatego 40 latka:D ale jeszcze do rzeczy jest :D ach az mi sie cos robi :D tylko czekac na okazje :D a jak jest z Twoim? :D

Fakt, dla takiego dna intelektualnego jak Ty, ktos kto napisze pare madrych slow odrazu musi byc psychologiem. I tak wiem, ze posluchasz tych biur, ktore uprawiaja seks ze swoim markerem. W sumie to nie zal mi Ciebie. Mam tylko nadzieje, ze Twoja glupota pozwoli Ci na zajscie w ciaze i nianczenie dziecka jakiegos dziada. Pozniej to wytykanie palcami na ulicy, te usmieszki znajomych. Raduje sie ma dusza.

Sandro, akurat mój 40latek jest wolny :D ale taki jeden inny, trochę młodszy ma żonę :D ;)

Gość SandrA118
Mariano dobra wypierdalaj z tad biurówo!! :D:D twoj czas minął:D:D

Gość SandrA118
zakazany owoc najlepiej smakuje:D:D taki niegrzeczny mężuś jest bardzo gorący :D

Gość SandrA118
perwersja ile masz lat i ile czasu sie juz spotykacie razem?

sex z 40-latkiem jeszcze przede nmą:)....podzielę się uwagami kiedy bd miała to za sobą:)

Rzeczywiscie. Jak bedziesz miala 40 na karku, zapewne Twoj maz takze bedzie ruchal na boku tak samo tepe 18stki jak Ty. Jestem co do tego przekonany, gdyz ze swoim statusem prawdopodobnie trafi Ci sie chlop niewiele warty. Takze, powodzenia, jedyna opcja wyjscia z bagna jest teraz napisanie bestsellerowej powiesci "Jak obciagalam zonatemu dziadowi" dla takich biurw jak wyzej. Pozdrawiam i sle calusy.

Gość SandrA118
aha no ja tez sie spotykam mozna powiedziec od kwietnia ale bardzo rzadko ;/

Gość SandrA118
i chyba nikt nie zaprzeczy ze 40 letni facio nie moze byc seksowny :D ja trafilam na taki egzemplarz ze wyglada mlodo :D jesli facet o siebie dba nie musi wygladac jak stary rozlazly dziad moj nawet nie wyglada na swoj wiek :D i to mi sie podoba:D

Patologia? Kobieto, najpierw poznaj znaczenie tego slowa a pozniej dopiero zacznij go uzywac, gdyz analfabetyzm w naszym kraju jest i tak na wysokim poziomie procentowym.

no to chyba są wyjątki ale faceci w tym wieku to maja kryzys wieku średniego i lecą na 18-stki :)

Gość SandrA118
bez przesady to jest tylko wiek nie jeden 30 latek wyglada starzej i gorzej od 40 latka

faceci 40-stki to przewaznie faceci z odzysku...nudza sie i szukaja sobie młodych panienek którym zaimponują...a seks z nimi ?? nie mialam takiej okazji i wolę o tym nie myśleć brrr...

Gość Viki;;;;
kto ma za soba seks ze starszym facetem np 40letnim? jak bylo?

Gość zależy kto to
Rocco Sifferdi ma 40 lat. Zobacz co potrafi!