Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandrA118

Jaki jest seks z 40 letnim facetem??

Polecane posty

Gość gośćzklasą
pytała 7 lat temu...:) a ja myślę (jestem już 40+) że mądry facet (wiem to dla wielu kobiet oksymoron) bardzo potrafiłby się cieszyć z sexu z 18-tką, bo taki nie zdarza się (chciałem napisac codziennie :)) no bardzo rzadko się zdarza. ja bym docenił i starał się zadbać facet nie tylko wtedy może dłużej ale dotyk tak młodego ciała na pewno byłby dla niego osobną przyjemnością, nie mówiąc już że i dla niej ze względu na brak pośpiechu, celebrację, cieszenie się każdą chwilą, chęć sprawienia prawdziwej przyjemności. to takie moje skromne zdanie

Gość brunetka_m
Uważam,że faceci ok 40stki są najlepsi! Młody,a jednoczesnie dojrzały:-)Doswiadczony ,liczy się z potrzebami partnerki i wie jak je zaspokoic. Obecnie moj partner jest po 40stce i seks bywa nieziemski:-)

Gość gość
Brunetka ma rację ją raz spróbować i nie mogę się oprzeć dał mi tyle rozkoszy cała noc że na miesiąc mi starczy chłopak tylko chwile spust i tyle a ja i moja cipka płoną dopiero Danka

Gość zauroczonaona
Mam 23 a mężczyzna o którym nonstop myślę 41 jest rozwiedziony. Nasza znajomość pomału nabiera tepa. Na ten czas tylko się dwa razy calowalismy ale jego dotyk sprawia mi wielką przyjemność wie jak piescic kobietę jest bardzo męski czuje że seks będzie niezapomniany

Gość gość
buahahahahahahaha niezapomniany buahahahahahah.. znalazł sobie debilke

Gość gość
Może troche offtop ale odnośnie sksu to czesto korzystam z seks telefonu i tak rozładowuje napięcie. Panie z sex telefonu ze strony http://sexphone.pl/ potrafią zrobić z człowiekiem cuda!

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam na imię Magda, moje fotki są tutaj: http://sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seks telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.

Gość gość
Z moim za/je/bisty .