Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasz komendant

jestem facetem i przeraża mnie

Polecane posty

Gość tylko prawdziwy facet z jajami
mógł to napisać !!! komendant brawo !

Gość her komendante
kaliban wątpię żeby ktokolwiek z jajami temu zaprzeczył , inaczej zwie się pipą i nie obraca się wśród facetów których męskość reprezentuje oraz buduje swoje ego na kobiecym forum jak ty

Gość Wojtek bez p0rtek
"nie bronię kobiet , kobiety też to robią ale jest ich mniej bo to one najczęściej zostają same z dzieckiem , a facet dalej baluje i nic go nie obchodzi co mówił wcześniej , jak bezideowy frajer bez honoru" i bardzo dobrze, że zostają same z dzieckiem, dzisiaj na tym forum dość się naczytałem jakich to one nie chcą maczo i przystojniaków za mężów, a przeciętnymi facetami gardzą, niech cierpią jak takie głupie

Gość z mostu
ewrewrewrer decyzję o ślubie ma się podejmować bez emocji na zimno ? to nie jest jakaś pieprzona kalkulacja czy ekonomia tylko coś innego każde emocje przemijają i co z tego , mamy nic nie robić bo miną? nie bez emocji, nie na zimno ale nie pod wpływem burzy emocjonalnej i gorących uczuć, nie ostudzonych do temperatury bliższej codzienności małżeństwo było zawsze kontraktem (w każdej kulturze) mniej lub bardziej zawoalowanym, często jawną umową ja tobie to, ty mnie to, nasze rodziny nam to i tamto nikt nie czekał na porywy, jeśli się one zdarzały, bardzo dobrze ale nie zdarzały się każdej ani każdemu i tak jest do dzisiaj z tym, że zanikła presja obyczaju, kultury aby zawierać związki małżeńskie i co ważniejsze! TRWAĆ w nich pomimo wszystko, a już z pewnością wbrew własnym uczuciom

Gość taka jedna warszawianka
kaliban mlody jestes i w dupie byles,gowno widziales:P

her komendante => Budują ego? O sobie piszesz? Szkoda gadać z tobą harcerzyku od siedmiu boleści.

Gość her komendante
kalibanku jeszcze nic nie napisałeś jak facet z jajami , a mienisz się takowym , więc czekamy dalej, szwędaczku rozporowy

Gość her komendante
małżeństwo było zawsze kontraktem (w każdej kulturze) mniej lub bardziej zawoalowanym, często jawną umową ja tobie to, ty mnie to, nasze rodziny nam to i tamto jeżlei uważasz ze to umowa , to każdej umowy się dotrzymuje inaczej jest się bankrutem moralnym lub innym

Gość Ju update
Kalibanie, niewątpliwie jestem Twoją fanką. Twoja szczerość mi imponuje, nie wspominając już o inteligencji i poczuciu humoru. Przynajmniej z tego, co pokazujesz na forum wnioskuję. :)

Gość igła 123
z mostu Nie zgadzam się z Tobą,owszem kiedys tak było.Ale teraz ludzie mogą i powinni zawierać małżeństwo z miłości.I tak powinno być.A miłość to nie bułka z masłem ,ciągle trzeba się starać,a nie spocząć na laurach i jak są problemy to brać rozwód.A uczucia zawsze mijają,bo najpierw jest zakochanie ,zauroczenie,czyli poprostu chemia.A potem dopiero może być miłość.