Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara89...

Tabsy Anty! Zdecydowac sie? Doradzcie czy watro!

Polecane posty

Gość Dagmara89...

Mam 21 lat, stałego partnera od jakis 3,5 roku. Chcę zaczac brac anty bo boje sie wpadki (studiujemy i nie mamy kasy na dziecko). Czy przytyłyście? Czy spadła wam ochota na seks? Wpadłyście po nich? Błagam o odpowiedzi. Czy może lepiej stosowac gumke i globulke plus orgazm jego poza mna?

Gość alma2008
hej:) Myślę że tabletki to najlepsze wyjście dla Ciebie i Twojego chłopaka. Oczywiście słyszy się czasami że była jakaś wpadka, ale myślę że jeśli chcesz mieć sto procent pewności stosuj dodatkowo prezerwatywę. Jeśli lekarz dobrze dobierze Ci tabletki nie będziesz miała skutków ubocznych takich jak tycie czy brak ochoty na seks. Ja musiałam przetestować trzy rodzaje zanim trafiłam na te dobre dla mnie. Po pierwszych piersi urosły mi o dwa rozmiary! Do tego przytyłam. Kolejne okazały się być przyczyną codziennego bólu głowy, po następnych czułam się ociężała i właśnie wogóle nie miałam ochoty na seks. Dopiero te tabletki które biorę teraz są perfekcyjne. Nie wpadłam, mam ochotę na seks i moja waga też sie nie podnosi. Tak więc ja polecam ale tak jak napisałam może wiązać się to z kilkoma próbami ;)

Gość wybrednaa
alma2008 - a jak się nazywająte "perfekcyjne" tabletki i ich poprzedniczki ? :)

Gość ja z kolei stosowałam
w takiej sytuacji jak Ty Evrę i prezerwatywy. Mam teraz troche rozregulowane hormony i przytyłam, ale generalnie byłam zadowolona i spokojna. Teraz dodatkowo nie boje się stosować gumek bo nigdy żadna nie pękła

Gość spokojnie bierz
Masz już tyle lat, że nie będziesz brała tabletek przez długi czas, więc spokojnie możesz teraz brać. Ja brałam Yasminelle przez 4 lata i nie przytyłam, a ochotę na sex miałam jeszcze większą, bo w końcu darowaliśmy sobie gumki. Wpadki nie zaliczylismy, ale z zegarkiem w ręce zawsze sumiennie przyjmuję. Poźniej zmieniłam na jeanine i przytyłam 6kg, wróciłam do yasminelle i zrzuciłam bez problemu.

Gość wybrednaa
własnie wszyscy chwalą Yasminelle a ja je biore i mi przy nich libido spadło ;( a mam wrazenie ze moj lekarz uwaza ze to sa najlepsze tabletki pod sloncem i nie bedzie chcial zaproponowac innych...

Gość nooooeeee
bralam 2 lata wszystko bylo ok ( samopoczucie itp) potem zaczela sie grzybica, ciagle infekcje , nadzerka duza :( gdybym miala decydowac drugi raz nie bralabym tego goowna :(

Gość heidiii
No dobrze, tylko po co "męczyć" się z gumkami jeśli bierze się tabsy? Właśnie po to one są, żeby tych gumek nie musiało być :O a jeśli będziesz przyjmować tabsy co do godziny - musiała byś mieć prawdziwego pecha żeby wpaść.

Gość wybrednaa
własnie po to stosowac prezerwatywy, zeby unikac tego pecha, który w jakims tam stopniu jest mozliwy...

Gość wybrednaa
a ja ponawiam pytanie, czy jest ktoras zadowolona z tabletek i to nie jest Yasminelle?

Gość 1111111111111111111111111111
A ja przez ponad 2 lata nie stosowałam żadnych tabletek, mój partner był przeciwny temu....Sporadycznie stosunek przerywany no i gumki......od czasu do czasu.....

Gość wybrednaa
a ile masz lat?

Ja od roku biorę Yasminelle, jestem zadowolona :) Ochota mi na początku baaaaardzo wzrosała - w pierwszym miesiącu; później zmalała bardzo, aż myślałam, że już je odstawie, ale już w 3. było i jest nadal idealnie :) Nie przytyłam, czasami dodatkowo używam prezerwatywy, ale bez niej równie często.