Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakas ja

moja tesciowa

Polecane posty

Gość takajakas ja

Jest dziwna jak to tesciowe ale ona wyjątkowo. Ne utrzymuje kontaktu z NIKIM ze swojej rodziny. Jest rozwódka, ma 2 dzieci ( kazde z innym) twierdzi ze ze swoja mama nie utrzymuje kontaktu bo ona ja obrażała i nie pomagala, z sistra, kuzynami i innymi z rodziny bo mowili jej ze sie puszcza... ojcem swoim niby kontakt ma ale TYLKO telefoniczny co wy na to?

Gość wszystko jedno...
byle tylko nei ingerowała w wasz zwiazek:P

od tesciowej jak najdalej sie trzymaj :P a jej kontakty z rodzina to jej sprawa tylko pozniej na starosc niech nie jeczy ze jest sama jak palec i nie ma do kogo geby otworzyc

moja babka tez jest taka. ze wszystkimi sklocona. mama podobnie... takie zycie ;] ale co mnie to, ja mam swoje i nie musze byc taka prawda ? ;D

Gość takajakas ja
wiem ze to jej sprawa, ale strasznie mnie to dziwi. Ja nie wyobrazam sobie zycia bez rodziny. Moze oni ( rodzina tesciowej) mieli racje...

Gość zgryzliwa baba
co mnie obchodzi twoja tesciowa

Gość takajakas ja
co mnie obchodzi ze ciebie nie obchodzi ?

ile ludzi tyle opini.kogo bys w rodzinie sie nie zapytala i tak kazdy powie co innego.daj sobie spokoj z dociekaniem dlaczego jest tak a nie inaczej,po co sobie glowe zaprzatac?bedzie chciala to sie bedzie odzywac a jak nie to nie i nic na to nie poradzisz ani ty ani twoj maz

Gość takajakas ja
ale ja nie znam nikogo z jej rodziny, równiez mojego "tescia" bo nie utrzymuje z moim mezem kontaktu od kiedy skonczyl 7 lat

Gość zgryzliwa baba
to po co tu piszesz skoro ciebie nie obchodzi zdanie innych

a z reszta rodziny maz ma jakis kontakt?zawsze mozecie ich odwiedzic bez tesciowej jak nie bedzie chciala.wy sami decydujecie i "widzi mi sie " tesciowej ma tu najmniej do rzeczy. no a jesli chodzi o tescia i o to ze on z twoim mezem nie utrzymuje kontakt to tez indywidualna sprawa.nic na sile

Gość kkkpoz
ciesz sie,ze masz tylko tak bo moja przyszła tesciowa nie dosc,ze z nikim nie utzrymuje kontaktu to niestety jest zmuszona mieszkac ze mna i narzeczonym i to jest horror dla mnie...ciagłe uwagi itd od dwóch tygodni nawet dzien dobry sobie nie mówimy poniewaz nie wytrzymałam i powiedziałam wprost co mysli!na dodatek mój narzeczony jest jedynakiem i tylko ona go wychowywała wiec ja jestem najgorsza bo jej syna zabrałam...całe szczescie ze mój narzeczony nie jest mamisynkiem i jest po mojej stronie

Gość Koziołek Kle Kle
A ja w ogóle nie wiem, co Cię dziwi. Ja też trzymam się od wszystkich z daleka i rodzinę mam że tak powiem "w głębokim poważaniu". Nie dziwię się Twojej teściowej, a poza tym - tacy ludzie nie są wścibscy, więc to dla Ciebie tylko plus. Nie przejmuj się tym, tylko ciesz, że baba Ci nie włazi z kopytami w związek.

kkkpoz no to o tyle dobrze ze maz jest za toba.ech od tesciowych to naprawde najlepiej sie trzymac z daleka.ja jak mojej powiedzialam ze ma sie odwalic to do tej pory mi wypomina ze smialam tak do niej powiedziec :O

Gość kkkpoz
moja na pewien czas mieszka z nami ale w naszym mieszkaniu i jak jej w kłótni to wygarnełam ze ma mi uwag nie robic bo mieszka u mnie to takiego focha strzeliła ze masakra i sie poskarzyła synkowi oczywiscie wszystko przekreciła na swoja strone...całe szczescie ze narzeczony trzyma moja strone bo nie raz sie kapnąłze wymysla itd mówie wam mieszkanie z tesciowa to horror!

ja na szczescie z moja nie musialam mieszkac i cale szczescie :P ech z rodzina to najlepiej na zdjeciach sie wychodzi