Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma.sara25

Co o tym sądzicie? Pytanie gł.do kobiet

Polecane posty

Gość ma.sara25

Znajome pary po wspólnym zamieszkaniu czasem odwiedzały swoich rodziców i przewaznie jeżdżą razem, raz do jednych rodziców raz do drugich, zwłą\aszcza jak mieszkają w różnych miastach. Dla mnie jak ktoś jest w małżeństwie to oczywiste że jeździ z mężem/żoną, bo jako para to w sumie nie.I teraz zamierzamy razem zamieszkać z chłopakiem, on jest trochę przywiązany do rodziny,będzie miał do nich ok 150km i boję się,że będzie tam jeździł sam nawet jakbyśmy byli po ślubie. Czy to byłoby normalne że mąż sam jeździ odwiedzać mamusię na weekedny?? Pytam bo w rodzinie mojej przyjaciółki tak było,że nawet po ślubie jej tata sam jeździł do mamusi na obiadki i weekendy i w sumie potem się rozstali.Ja sobie nie wyobrażam,że jako żona spędzam sama weekendy bo mąż pojechał am do mamusi:o Powinno się o tym rozmawiać w związku? i niby jak miałabym

Gość ma.sara25
powinno,oczywiście że powinno ale nic by sie nie stało jakby pojechał do rodziców sam.Ale jakby w małżeństwie już chciał jeździć zawsze sma do mamusi to byłoby mi przykro:o dlatego pytam czy to normalne że mąż/żona jeździ sam? ewentualnie jak mu powiedzieć że teraz może jeździć sam ale potem nie wyobrażam sobie siedzieć sama w domu a on u mamusi sam

Gość beDaty
a rozmawialas juz o tym z chlopakiem? moze on nie zastanawial sie wogloe nad tym byc moze chce z toba jezdzic tam:) zapytaj go normalnie co on sadzi na ten temat:D

teaz dla mnie dziwne My nie mieszkamy jeszcze razem a jutro specjalnie jade do mamy Narzeczonego Nie wyobrazam sobie mieszkac razem i osobno odwiedzac rodzicow chociaz mam kolezanke ktora mieszkajac z facetem spedzila boze /narodzenie osobno on u sowich rodzicow ona u sowich zamiast switowac razem w swoim mieszkaniu podczas kiedy Moj narzeczony byl u mnie w domu na wigilii dzieki moicm rodzicom zebysmy mogli byc razem w ten dzien bo jeszcze nie mieszkamy razem <stopka> http://img197.imageshack.us/i/zdjcie0613.jpg/ Możecie mnie pocałować :P </stopka>

Gość ma.sara25
nie pytałam o to bo nie chcę go urazić,żeby mi nie powiedział że uważam go za maminsynka.Ale przeraża mnie to,że jak jest u mnie to potrafi zadzwonic jego matka i przez pół godziny pieprzyć o światełkach w rowerze a przecież za parę dni się i tak zobaczą:o a poza tym ona go kopiuje we wszystkim; on kupił laptopa,ona takiego samego, on kupił rower,ona od razu też :o dla mnie to trochę chore ale sama nie wiem może przesadzam bo ja nie mam tak bliskiego kontaktu z rodzicami tylko jak z rodzicami,ale nie dzwonią do mnie tak często w każdej sprawie i nie wypytują o wszystko a jego matka pyta o wszystko i we wszystkim chce doradzać :o

Gość ma.sara25
niby będzie spokój bo będzie tak daleko że cżesto nie będzie jeździł chyba że ona będzie do niego tak często dzwoniła i meczyła żeby przyjeżdżał to mnie szlag trafi kiedyś do niego zadzwoniła z płaczem żeby przyjechał bo jej piesek jest chory no żałosne.... a potem on jak to jego mama cierpi bo pies jest chory ;/ dla mnie to trochę wariatka ale przecież mu tego nie powiem,innym razem mu się żaliła że tęskni bo on wyjechał i jego brat też na studia a ona sama siedzi to pojechał.Kurcze ale dla mnie to podejrzane że baba 50lat żadnych koleżanek nie ma. Byłam przeciez u niego nie jeden raz i o ile jego ojciec znika sam na weekendy niby na ryby jeździ nad morze kolegami albo na imprezy też sam to ona nigdy żadnych koleżanek.