Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzoca o co chodzi

zerwal ze mna bo twierdzi ze nie bede z nim szczesliwa

Polecane posty

w przyszlosci...bo on nie jest bogaty i nie zapewni mi szczescia,nie bedzie mogl mnie rozpieszczac... nie wiem co zrobic jak mu powiedziec ze to jego kochami jego chce.. :( ma 23 lata wlasciwie nie ma samochodu... ani nic ale kochma go takiego jakim jest... mam 21 l...

Gość ahaś47362
jeżeli on by cie naprawdę kochał to nie powiedział by czegos takiego...to zabrzmiało jak wymówka do zerwania;/

Gość sniady brunet
Woli bys sie związała z wysokim przystojnym niebieskookim blondynem. Tylko taki moze dac kobiecie szczescie. 🖐️

no jawiem tak samo mu mowie.. a on mi chcial to jakos powiedzec...nie mogl sie na to zdobyc. pisze mi z emnie kocha ale nie potrafi tak.. ja mu mowie powiedz mi ze mnie nie kochasz .. a odejde i bedzie po sprawie... eh .. masakra wiec on chyba sobie cos wkrecil .. saama nie wiem nic od niego nie wymagalam

jest wysokim blondynem z niebiesko-zielonymi oczami.. :(

TEZ MU TO POWIEDZIALAM... zerwal ze mna bo za bardzo mnie kocha i nie chce zebym byyla nieszczesliwa kiedys z nim,w sensie pieniedzy.... :/

Gość sniady brunet
Skoro jest wysokim blondynem jasnookim to ma wszystko czego potrzebuje kobieta, dziwny koles. Pewnie ma na oku inna, ładniejsza. 🖐️

Gość ahaś47362
on cos kręci naprawdę.. przecież nie chodzi o kase tylko o uczucie co on do ciebie czuje.. a jak długo byliście razem??

no rok...:( zadna dziewczyna nie wchodzi w gre...nie wiem co mu odbilo... a teraz mi napisal jak to mu jest zle.. ze chcialby teraz wszystko zaprzeczyc... bla bla.. nie wiem co robic...

Gość ahaś47362
o kurwa.. no naprawdę nie wiem co ci poradzić..

Gość ahaś47362
daj mu szanse wyjaśnić..może on naprawdę zrobił to dla twojego dobra.. może ma jakieś kłopoty finansowe o których ci nie powiedział bo sie np wstydzi..

no nie wiem.. z tego co ja wiem to raczej nie.. pracuje normlanie,nie wiem moze mu sie glupio zrobilo bo nie ma samochodu.. i ja mowie czy pojedziemy na mazury z moja kolezanka i jej chlopakiem ( oni sa bardzo bogaci )eh ja nie rozumeim nic.. staram sie zrozumiec ale nie moge....MOWI ZE KOCHA ALE NIE PODRAFI BYC ZE MNA,ZE NIE MOZE...A CHCE bo go to meczy :(

Gość ahaś47362
no nic dziwnego że wstydzi się tego że nie ma samochodu i nie może cie nigdzie zabrać..dla facetów to jest raczej ważne żeby zaszpanować pokazac się z jak najlepszej strony itp. mój obecny facet ma 21 lat i też nie ma samochodu i mi to wogóle nie przeszkadza..

no wlasnie ale zeby zrywac o takie cos?? mi tez nie przeszkadza,kochamy sie ale cos mu odbilo.. nie iwem .. kocham go ale moja duma mowi zeby teraz mu pokazac i nie wracac..ale zrozumie to jako ze serio ma racje,jestem w dole... ;(

nie chcce bo miesiac temu tez sie roztsalismy,ale z powodu klotni....

Gość ahaś47362
nie podoba mi sie to że zostawił cię z powodu kasy...jakie to w ogóle ma znaczenie..przeciez pieniądze to nie wszystko..najważniejsze jest uczucie..czego się naprawde chce..a on chyba dokońca nie wie czego chce..

Gość Evelinkaaaaa
Moj tez dzis ni tak napisał. Zebym znalazła innego bo z nim szczęśliwa nie bede. Ma samochód ale nie ma pieniędzy. A mi chodziło tylko o to zeby przyszedl do mnie i do naszego dziecka w końcu. Ja mieszkań z rodzicami i on tez. On jest taki dziecinny. Czasem mam wrazenie ze on ma kogos na boku lub woli korzystać z zycia. Bo ja ciagle mu wierce dziurę w brzuchu zeby do nas przyszedl. Ale on nie chce. Niewiem dlaczego. Jestem w kropce. Fakt faktem szczęśliwa to z nim nie bede jesli tak bedzie mnie i nasze dziecko zaniedbywal, ale czemu czemu on to robi.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Znudziłaś mu się, albo znalazł ładniejszą. A najprawdopodobniej jedno i drugie.

Gość zalecenia
A Ty masz kasę? Jeżeli nie, to on Ci daje do zrozumienia, że powinnaś poszukać kogoś z kasą, ale on tez. :D Gdybyś była kasiasta nie zostawiłby Cię. ;)

Gość cvvcbbvcbvcbcv
tia, od razu znalazł inną - ale wy durni jesteście.

własnie o to chodzi ze nie mam kasy,znudzic mu sie znudzic na pewno nie znudzilam,kocha mnie daje mi to tez odczuc (dawal ) eh... co robic :( zrobic kroki,czy czekac na niego bo widze ze bardoz cierpi i sam sie odezwie...

a prawo jazdy robi teraz.. ja mam prawo jazdy od niedawna...

Gość renkloda
Faceci tak nawijaja gdy chca kobiete porzucic...

Gość zalecenia
Zrozum - on szuka dziewczyny bogatej, bo sam jest biedny. On biednej nie chce.

nie nawijaja tak.. poprostu mowi : NIE KOCHAM CIE i koniec,sprawa jasna . a nie musi sie wymigiwac...a biedna az tak bardzo nei jestem. normalna jestem,wstac mnie normlanie na wszystko ale nie jeste bogata,oboje jestesmy z tego samego poziomu,nigdy ie mial bogatej dziewcyzny i napewno by sobie nie pozwolil jeszcze na bardziej bogata .. :] bo nigdy nic mi nie pozwalal kupowac,odrazu mi oddawal kase,np mowilam ze wezme od rodzicow samochod to mowi ze nie bedzie jezdzil ze swoja dziewczyna bo od tego jest chlopak..wiec nie wiem kogo on szuka,moze wlasnie biednej,nie wiem nie mam pojecia,mowi ze ja zalsufuje NA PRAWDZIWEGO chlopaka..

Gość nie jest przekonany do Ciebie
nie kocha

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Zrozum kobieto, że on Cię zwyczajnie nie chce, a powiedział co powiedział wyłącznie dlatego, że nie chciał powiedzieć Ci wprost "nie mam już na Ciebie ochoty".

to czemum ciagle mi mowi z mnie kocha i dalej .... :( nie no kocha mnie akurat jestem tego pewna,jakby mial w prost powiedziec to by to powiedzial napewno byloby to dla niego latwiejsze niz taie cos powedziec...i powiedzialam mu...ze nie pozwole mu odejsc z takiego powodu to niech mi powie ze mnie nie kocha i odejde,a on ze nie moze tego powiedziec bo mnie kocha za bardzo...