Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzoca o co chodzi

zerwal ze mna bo twierdzi ze nie bede z nim szczesliwa

Polecane posty

Gość Ja_powiem_tak
Gdyby Cie kochał to z takiego powodu by z Tobą nie zerwał. Gdyby Cię kochał to starałby się o to by się wzbogacić. To jeszcze nie powód dla kogoś zakochanego by z nim zrywać. Powodem mogłaby być choroba psychiczna ale w tym przypadku przecież nie o nią chodziło.

ehto nie wiem..wy mi wmawiacie ze on mnie nie kocha,nie chce... eh nie wiem moze ja jestem teraz jakas zaslepiona,ale poprostu moim zdaniem jesli sie kogos nie kocha i sie nie chce to sie poprostu mowi,a nie wymysla z tym ze ie ma pieniedzy...

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Miłość nie istnieje - to raz. Więc co najwyżej możemy rozpatrywać, czy on jest ZAKOCHANY. No i być może zakochany jest, ale na pewno nie w Tobie. Dlaczego nie mówi Ci wprost? Najwyraźniej nie chce Ci robić przykrości. Tak czy siak - pora przejrzeć na oczy.

plakal i przytulal sie do mmnie na spotkaniu jak tomowil..mowi ze mnie kocha tak bardzoz enie nie moze ze mna byc bo wie ze z nim nie bede szczesliwa dlatego ze on nie ma pieniedzy ....

Gość HUHUHUHU
może mi ktoś wytłumaczyć co to za faza z tymi samochodami ?? P_P

no wlasnie nie wiem po co ona jest :/ ehh... tzn to fajnie miec samochod,ale bez jaj..

Gość nie kocha Cie
skok hormonow to nie zakochanie

on ejst zawsze szczery na prawde..znam go...

Gość HUHUHUHU
oczywiście ,że ma inny powód. znam co najmniej kliku kolesi co w taki pojebany sposób zrywali bo nie potrafili nic innego wymyśleć a w twarz prawdę powiedzieć się bali. Ja to tylko nie potrafię zrozumieć o co wam chodzi z tym samochodem ? To jest jakiś wyznacznik społeczny ? A kto ma większy status wg. was koleś który sam zarobił na samochód średniej klasy czy ten który jeździ luksusowym samochodem tatusia ?

Ech... nikomu nie można ufać na 100% nikt nie jest do końca szczery... sama wiele razy się przekonałam, zaufaj mi ;)

nieraz mowilismy ze jak mnie nie bedzi ekochal to mi powie,a kochanki nie mialby kiedy miec,znam jego znajomych,dowiedzialabym sie,chodizmy na imprezy razem,wszystko wiem... ehh nie wiem co to moglo by sie stac...

ale do takiej sprawy przeciez...wczujmy sie :(

Gość WujekDobraRada
Mógł wyrwać coś na boku. Widać ,że jesteś zaślepiona więc mógł to bez problemu ukryć.

spotkajcie się najlepiej i pogadajcie o tym, nie wierze że zrywa przez jakiś samochód...

no tak. chce sie spotkac. a do wyrwania to by powiedzial mi prosto w oczy boze nie kocham cie,mam kogos innego. naprwe3no !! eh a o samochod tu nie chodzi ylko o pieniadze :(

no wlasnie wrr co ja am zrobic?co mu powiedziec?zrobic kroki? pisze ze mu zle i ze kocha...

Gość Definition
Mam tak samo płacze mówi że nie potrafi żyć beze mnie a potem nagle żebym znalazła sobie kogoś innego lepszego od niego bo z nim nie będę szczęśliwa bo jest do d*****y i jest nieudacznikiem, a K******wa chyba ja wiem lepiej co jest dla mnie lepsze!!!! Ja pi*****le mam tego dosyć!!!!!!!