Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybulekska

problemy z nogami( krazenie )

Polecane posty

Gość rybulekska

mam ciezka prace stoje po 8-9 godzin czasem sie przejde,ale z reguly stoje.Od pewnego czasu zauwazylam pekniecia na lydkach a najjabradziej przy kostce co mam robic, zeby zapobiec zylakom PORADZCIE mi cos co mam wprowadzic do diety moze by cos pomoglo

Po 1 doraźnier zastosuj 2tygodniową głodówkę ale najpierw zee 2 dni powinna być ścisła zdrowa dieta:classic_cool:. Po 2od początku trenować nóżki-albo bieg albo jazda rowerkiem:classic_cool:. Po 3 po tym kontynuować zdrową dietę:classic_cool:.Poza tym łykać odżywki jak związki magnezu i potasu oraz kwas askorbinowy:classic_cool:. PO 4 -w diecie solidnie używać kapusty włoskiej i czerwonej oraz aronii:classic_cool:. Dodam że ja mam podobne problemy ale zauważyłem ostatnio po wprowadzeniu diety znaczacą poprawę:classic_cool:.Poza tym polecam też doraźnie taką kurację: http://www.chelatacja.pl/ :classic_cool:.Możesz to przeprowadzić taniej sama ale poza zastrzykami są jeszcze 2 metody-niestety wymagają dawek około 13 razy większych bo się tak słabo wchłonia :classic_cool:.Spożywcza-ale niedobra:O.I z lewatywą-trzeba kupić stosowne narzędzie:O.Wydaje mnie sie ze lepsze to 2.A ostrzegam ze trzeba przy tym zabiegu zastsować odżywki:O.Ma tyo jeszcze taką zaletę ze odtruwa z związków wielu toksycznych metali np. baru czy kadmu:classic_cool:.