Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak to zrobie

pierdole, chce popelnic samobojstwo

Polecane posty

Gość i tak to zrobie

wydaje mi sie ze jestem bezwartosciowym czlowiekiem, nie ma we mnie nic ciekawego, polowe zycia bylam ponizana, moj silny charakter sie zalamal. nie jest to kaprys, czuje to od dlugiego czasu, ja nigdy nie pokocham swiata smierc przyniesie mi ulge

Gość Harne
chyba na mozg Ci padło !!! wez nie rob sobie jaj !! w zyciu nie ma takich problemow aby odbierac sobie zycie =) zycie jest zbyt cenne =) to jest dar, ktory trzeba wykorzystac =) a nie go tracic przez własna głupote =)

Gość i tak to zrobie
widzisz Harne, problem nie tkwi jedynie w jakims zdarzeniu, ale w bolu duszy, ta nienawisc i bol tkwi w tobie jak wirus

Spierdalaj Janusz ty łajzo :O autorkę zapraszam na wizytę do psychologa :) uwierz,że pomoże mi pomogło a chciałam zrobić to co ty i zrobiłam ,ale mnie uratowali i dobrze bo dzięki terapi wiem jaka byłam głupia

Gość a kogotak
nienawidzisz ???

Gość Harne
we mnie nic nie twi =) czy ten bol, czy ta nienawisc sa az tak wielkie ?? wez se jaj nie rob... i zacznij myslec trzezwo !! odbieranie sobie zycia to jest przegrana z samym soba... to jest porazka, nie zwyciestwo... zycie jest dziwne, dzisiaj jest wesoło, a jutro masz dolo... tak to juz jest...

Gość a kogotak
a powiedz jesli możesz jak wygląda taka terapia u psychologa??? whcodzi sie do gabinetu i co dalej??? o co gościu pyta?? o czym rozmawia??? moze ktoś wie??? może ktoś był????

Gość igła 123
Radze sie udac do psychiatry.Twoje życie może się jeszcze odmienic :).

Ej uwierz że nie warto popełniać samobójstwa,odbierac sobie czegos czego sie juz nigdy nie dostanie ponownie.Zobaczysz że jeszcze się wszystko ułoży i pewnego dnia zrozumiesz że dobrze zrobiłaś nie zabijając się.

Gość i tak to zrobie
chodze na terapie, ale to wraca. nienawidze ludzi, mam socjofobie, za duzo widzialam w zyciu krzywych sytuacji, ktore wypaczyly mi psychike

Gość skoro tu piszesz to oczekujesz
zaprzeczenia,i wmawiania ci zebys tego nie robil,czyli chce ale boje sie.Wszyscy mamy swoje problemy i gdyby kazdy byl samobojca to ludzie już by wygineli jak dinozaury

Gość i tak to zrobie
nie potrafie pokochac siebie ani swiata, wydaje mi sie, ze nie mam w sobie nic dobrego :(

Gość i tak to zrobie
ja niczego nie oczekuje, wewnatrz jestem warzywem, moje zycie to dobra mina do zlej gry i nic wiecej

Sama napisałaś że Ci się wydaje że jesteś bezwartościowym człowiekiem... nie znam Twojej sytuacji ale bardzo chciałabym Ci pomóc...nieważne co Ci się w życiu nie udało , nie ważne jak bardzo niechce Ci się żyć... najważniejsze jest to że trzeba walczyć, aby żyć... **co nas nie zabije to nas wzmocni...** powtarzaj to sobie tak często jak będziesz potrzebowała... uwierz to pomaga. Mi pomogło ,a tez parę miesięcy temu świat mi się zawalił i chciałam odejść z tego świata...

Gość i tak to zrobie
ale niemal całe życie nienawidzić świata ? mówię poważnie

Gość nieudacznik przexd 30
ja też

jaki psychiatra dziewczynie potrzebny jest psycholog:O ewidentnie ma depresje a wy ja chcecie wysłać do psychiatry:O ja chodziłam pół roku 2 razy w tyg. nie ma kozetki czy czegoś takiego jest kanapa siadasz sobie psycholog siedzi na fotelu u mnie tak było.możesz zabrać płytę z muzą,którą lubisz jak chcesz :).no i zaczyna się przeróżne pytania np dlaczego chcesz się zabić ty oczywiście wymieniasz 100 powodów a co ci da ,że się zabijesz no i pewnie będziesz gadać to co ja ,że wszystko minie i takie tam a ona powie,że skąd wiesz co jest tam ,że może tam jest gorzej ,ale ty jesteś twarda nie wierzysz,ja tak miałam,ale z czasem jej uwierzyłam wiedziałam,że nie wiem jak tam jest.Zaczełam się nawet tego bać i dochodzisz do wniosku,,że boisz się śmierci nie dlatego,że boisz się bólu,ale tego co tam jest. jak już dojedziesz do tego powoli zaczniesz widzieć pozytywy życia m,ale to z czasem psycholog mi pomógł polecam trzymaj się :)

Gość i tak to zrobie
ja boje sie tylko tego, ze jako samobojczyni zostane po smierci potepiona. jestem katoliczka

Gość i tak to zrobie
nie chce, ale szalu tutaj dostaje :(

Gość HUHUHUHU
Najlepiej w wannie gorącej wody. i pamiętaj tnij wzdłuż

Gość no bo bedziesz potepiona
to moze tego sie trzymaj

dasz radę polecam psychologa zajmij się czymś jakieś hobby wiem,że tego nie zrobisz szukasz pomocy prawdziwy samobójca jej nie szuka robi to po cichu ja nie szukałam pomocy :O ja byłam głupia życie ma swoje plusy wiem,że cięzko to zrozumieć ,ale tak jest

POLECAM CI KSIĄŻKĘ **JAK PRZESTAĆ SIĘ MARTWIĆ I ZACZĄĆ ŻYĆ** AUTOR DALE CARNEGIE. TO NIEZWYKŁA KSIĄŻKA. DZIĘKI NIEJ MILIONY LUDZI POZBYŁO SIĘ ZMARTWIEŃ, OBAW I KŁOPOTÓW KTÓRE ZATRUWAŁY IM ŻYCIE. POLECAM NIE ROZSTAJĘ SIĘ Z NIĄ... JAK JEST MI ŹLE TO ZAWSZE PO NIĄ SIĘGAM. NIE PODDAWAJ SIĘ. ŻYCIE JEST PIĘKNE TYLKO TRZEBA NAUCZYĆ SIĘ JE TAKIM ZAUWAŻAĆ ...

Śmierć przyniesie ulgę? Nie, po prostu przestaniesz istnieć bez względu na to czy życie pozagrobowe istnieje lub nie. Wydaje ci się że jesteś bezwartościowym człowiekiem, tak wydaje ci się i to dobrze że nie jesteś o tym przekonana bo byś się myliła okrutnie. Nie jesteś i jestem tego pewien ponieważ prawdopodobnie większość z nas czekała by taka smutna alternatywa jak unicestwienie siebie. Ale świat, my wszyscy mamy się dobrze nawet gdy nie reprezentujemy sobą nic nadzwyczajnego, nawet jeśli jesteśmy jedynie zlepkiem wad i nierealnych pragnień tu i ówdzie poprzetykanych czymś świeżym i indywidualnym. I Ty należysz do tego świata, który chce żyć pomimo swej niedoskonałości, które to wady nie przeszkadzają mu w tym bo jest świadomy że nikt nie jest idealny ale unikalny :) Twierdzisz że miałaś silny charakter, który się załamał ale nie wyparował, nie znikł, to wciąż jest tobą, musisz tylko wykorzystać to co odłożyłaś na zakurzona półkę, nie pytaj po co poszukaj lepiej w sobie sił, ich niespożyte pokłady w każdym z nas są bez względy na to jak bardzo to negujemy.