Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OKKKKKKKKKKKKKKHHHHHHHHH

panowie, w czym wolicie ogladac ZGRABNE KOBIETY??/

Polecane posty

Gość OKKKKKKKKKKKKKKHHHHHHHHH

w czym Was bardziej podniecja?? w obcislych dzinsach lub innych spodniach ---- czy tez w sponiczsce przd kolanko??? ' ' '

Gość najdziwniejszy....
raz w tym, raz w tym :p

Gość gfjyt
w łóżku

Gość 2864587865986
no wlasnei w czym ;p

Gość Wyrzuciłeś ją...
w rzeczywistości...

panowie, w czym wolicie ogladac ZGRABNE KOBIETY??/" idąc za pytaniem to :) dzinsy swoja droga a spódniczka przed kolana swoją :) I to fajne i to drugie tez fajne :) Aczkolwiek z dzinsami jest wiekszy wiekszy problem :) ..... wieczorami :)

Gość Będę piękny i bogaty całe
W spódniczce,jakby jeszcze miała do tego kozaki na nogach.

lisiczko no taka jest prawda :) dzinsy trudniej sie ściaga :) tego nie da się ukryć :D

W spódniczce,jakby jeszcze miała do tego kozaki na nogach" białe? :) to juz hard-core :D kurcze ale co jest złego w fajnej spódniczce krótkiej ? Sama radocha dla faceta :D

Niekoniecznie białe.Ja tam się na kobiecej modzie nie nzma,ale kobieta w spódniczce do kolan oraz w kozakach jest po prostu boska,klęknąć tylko przed nią i ją wielbic.

Gość oralny
Ja bardzo lubię obiety w obcisłych dzinsach ;) Zwlaszca gdy maja fajna, ksztaltna pupcie :P Gdy dziala wyobrazna, jest booosko ;P No, ale w spodniczce tez kobieta wyglada OK ;-)

Ja bardzo lubię obiety w obcisłych dzinsach" nie znam faceta co by zaprzeczył Ale znam facetów co narzekają na owe jeansy jak przychodzi co do czego :) jest inna gadka :) aczkolwiek facet konkretny i od rzeczy która łapą jedna odpina biustonosz wie jak sobie z tymi jeansami poradzić :D

Nienajmniejsza dupcia w dżinsach tez może być ( chociaż nie jakaś bardzo ogromna ).

Nienajmniejsza dupcia w dżinsach tez może być" tak :) tylko musi miec dobry krój ty jeansów :D inaczej lipa :)

Chociaż ta sam dupcia w spódnicy,niekoniecznie w mini,ale takiej do kolan, lub trochę za,też robiłaby wrażenie.

chociaż ta sama dupcia w spódnicy ,niekoniecznie mini,ale takiej do kolan,też robiłaby wrażenie,

też robiłaby wrażenie." jak panna zakłada na tyłek obcisłe jeansy to nie oporów przed założeniem mini :D bo wie że ma fajna pupę :D i w tym i w tamtym będzie kąskiem :D

Gość ja Cię wezmę
Ze mną jest chyba coś nie tak, bo ja najbardziej lubię kobiety... jesienią Te Wasze płaszcze - pod warunkiem, że są dobrze dobrane, potrafią niesamowicie podkreślić figurę i mocno pobudzają wyobraźnie...Przynajmniej moją:)

nie jestes wyjatkiem :D ja lubie babki w czapkach i w beretach fajnych :)

a juz mam przegięcie jak widze babki w fajnych butach na pasku ( typu palce odsłonięte) :D a jak dochodzi do tego szpila fajna to wymiękam :D

Mnie dziwi, jak można zadawać takie pytanie ? Czujesz się mało kobieca ? Masz problem z własną samooceną ? Zapytaj stylistki, w czym będziesz wyglądała kobieco. :classic_cool: