Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gucio14081994

Zepsół

Polecane posty

Gość gucio14081994

We wrześniu zamierzam założyć zespół ( mam już perkusistę na gitarę basową i elektryczną). Ja jestem jako wokal, no ale do rzeczy. Mam 16 lat i nie do końca się orientuje co trzeba zrobić ? Będziemy chodzić ćwiczyć do Kasyna, raz w tygodniu na 2 godziny. Gralibyśmy Rocka ( coś może jak punk-rock). Problem jest w tym że nie wiemy : - Jak najlepiej zacząć ? - Co trzeba zrobić aby zaistnieć ? - I co zrobić aby wszystko wyszło tanio ? Niebawem będziemy mieli stronę internetową naszego zespołu gdzie premiera strony będzie dopiero we wrześniu. Dużo ludzi mówić że dzięki temu można stać się popularnym w Polsce. ( Przykładem jet jeden piosenkarz ruski który dzięki stornie internetowej stał się sławny [nie pamiętam kto to był] )

Gość dfghfghfd
nie znam ludzi, którym powiodło się założenie zespołu jeśli myśleli tak jak ty. to tak jakby zacząć działalność gospodarczą od wyłożenia wszystkiego na biuro i sekretarkę :o nawet nie wiesz co chcecie grać, no proszę :o

Gość dfghfghfd
zamiast strony www załóżcie konto na myspace.com stronę www sobie założycie jak się przerzucicie na muzykę weselną trochę mało tych ćwiczeń, ale rozumiem, nauka, zresztą połowie zespołu pewnie przejdzie po paru miesiącach sprzęt kupcie używany jak czegoś nie macie, ew. do jakiegoś elektronika znajomego się pójdzie żeby naprawił wzmacniacz czy coś żeby stać się popularnym trzeba mieć znajomości, znajomości i jeszcze więcej znajomości. czy wspomniałem o znajomościach? tak, są konieczne. i pieniądze, których też nie macie.

Gość dfghfghfd
przynajmniej nazwę już macie - patrz temat :classic_cool:

Gość dfghfghfd
sorry batory ale z takim podejściem nie wróżę nic dobrego

Gość dfghfghfd
ew. w metalcore, hardcore itp. można się jakoś przecisnąć bo to jest specyficzna nisza i wystarczy tylko talent 🖐️

Gość gucio14081994
Powiem Tak ... Grać umieją no bo ćwiczyli kiedyś w kasynie. Jak chodzi o instrumenty no to wiemy że będziemy musieli uzbierać 10 tys na wszystko. A jak chodzi o znajomości no to ma się takie. Do studia nagraniowego mam za Free. Po za tym osobiście znam Ele Zapendowską więc jak bym się z nią skontaktował może coś z tego by wyszło . Ale na razie chcę wszystko zrobić na własnych siłach. Włożyć w to dużo pracy.

Gość gucio14081994
Nazwy nie mamy jeszcze .Premiera strony dopiero w wrześniu wtedy już będzie nazwa XD

Gość rosie rhetttt
myspace.com to podstawa :) konto na nk też się przyda to trzeba być nachalnym zapraszać ludzi, zachęcać do słuchania muzyki i nie zniechęcać się, upór to podstawa :) życzę wam powodzenia 🌼