Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markotnakala

Odpowiedzcie mi prosze MÓJ MAZ MNIE SZANTAZUJE (M)

Polecane posty

Gość Markotnakala

Jestesmy z mezem wierzo po przeprowadzce, bo dopiero co wyprowadzilam sie od rodziców... mój maz zawsze dotrzymywal slowa i wszytko co obiecal spelnil. Tym razem obiecal mi ze zaraz po przeprowadzce do wspólnego wielkiego domu zaczniemy nowe spokojne zycie bez naszych upierdliwych rodziców, a tu dopiero tydzien po on juz zaprasza swoich rodziców na kawe nawet gdy nie wyrazam jego zgody! Jego matka przyniosla jakies ciastka i owoce wczoraj tak jakbym sama nie miala vitamin w domu... nie rozumiem czemu mój maz jest taki wredny. Ale to nie wzystko bo to nie chodzi o to co zamierzalam wam napisac, maz ma córke z poprzedniego wzwiazku i chcialby zeby zamieszkala z nami ale jestem temu zupelnie przeciwna jego córka ma 21 lat i chlopaka metalowca jak z ''horroru'' zywcem byl wyciagnniety.. nie wyobrazam sie budzic kolo takiego czlowieka w niedziele np jak wychodzilabym do kosciola. Mój maz jest ogólem bardzo pracowitym czlowiekiem bo pomaga mi w domu i sprzata po sobie i po mnie, jest takze chojnym czlowiekiem i czesto kupuje mi rózne kosmetyki, ubrania i bizuterie... chociaz czasem wydaje mi sie ze to za malo... wolalabym jednek gdyby czasem zrobil mi jakas inna przyjemnosc... Czy powinnam pozwolic zamieszkac tej smarkatej pyskuli która sluchala by dzien w dzien jakichs charpidrutów metalowców u siebie w pokoju albo NDB w kuchni czy na przedpokoju ?!

Po 12 przestań chodzić do kościoła:P. Po 2 jak ten chłoptaćś puszcza jakieś metalowe rzężenie to zrób mu konkurencję puszczając eurodance z kolumn estradowych:classic_cool:. PO 3 spytaj mężusia dlaczego jest maminsynkiem 4 i kłamcą:D.

Gość Markotnakala
mój maz w ogole mnie nie slucha tylko udaje ze rozumie ale pozniej odpowiada ; tak wyszlo.

Gość a tzoooooooooo
a po ile macie lat?

Gość Znawca temate
Aleś ty gupia.

" 09:12 [zgłoś do usunięcia] Markotnakala mój maz w ogole mnie nie slucha tylko udaje ze rozumie ale pozniej odpowiada ; tak wyszlo." Ja bym polecił rozwód bo widać że do siebie nie pasujecie:P.

po pierwsze primo suprimo, piszesz jak rozwydrzona nastolatka a po drugie primo ultimo, poka fote, może sie ruchniem