Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniakita

Mój syn ma 17 lat a ja jestem w ciąży:)

Polecane posty

Właśnie też tak przekonuję męża,za kilka lat ożeni się i będzie miał już kąt dla siebie.Może tylko teraz tak mówi jak dowiedział się że będzie drugie dziecko,emocje opadną i zacznie myśleć normalnie.

Gość do aniakita
ty 35 lat, syn 17 letni, e dobra jestes

Gość Toshika
Naprawdę? To gratuluję, bo to wspaniała wiadomość. Syn nie będzie z początku szczęśliwy; Nie będzie chciał brać dziecka na ręce, tak było z moimi dwoma córeczkami. Teraz są sobie bliskie.

Gość nie obarczaj syna
Ja dodam tylko tyle nie wiem czy załorzyni topiku czyta ale Ja mam młodsze rodzeństwo o 17 i 19 lat...moje dzieci sa blizej nich wiekowo. Ale nigdy nie wybacze mojej mamai to ze musialam sie nimi zajmowac bo ona gdzie wychodzila ,ze po szkole sredniej musialam isc do domu i wyjsc z nimi na spacer .Potem jako 21 musialam odebrac ich z przedszkola. Moj maz jak mnie poznal przestraszyl sie ze to moje. Miej dziecko dla siebie ale nie obarczaj starszego syna obowiazkami.. Ja zawsze bede miala zal do niej..

Autorka tego tematu już pewnie urodziła, ale niektóre wypowiedzi mnie przeraziły. 35 lat - toż to młoda kobieta jeszcze jest, czemu niby nie wolno jej zajść w ciąże, bo niby ma syna 17 lat? A ten syn to już dorosły facet jest, jak nie chce pomagać matce przy wychowywaniu dziecka, to niech idzie "na swoje" i po problemie.

Gość vigora
autorko gratuluję! ja mam brata 12l, a ja mam 33 l.! moja mama kiedy go urodziła miała 42l :) między nami jest 21 lat różnicy i kocham go bardzo mocno! olej te kąśliwe wypowiedzi tych bezmógich bab! ciesz się ciąża i życzę wszystkiego dobrego ;)

Gość gfddd
moja siostra miala 20 lat jak mnie mama urodzila, brat 10 owszem wiem ze musiały sie czasami mną zajmować i mnei zabierac ale potem wyszo to na dobre ich dzieci sa tlyko troszke mlodsze ode mnie i mialam sie z kim bawic za mlodu

Gość bardzo zla
No tak kiedy dorosła osoba jest w ciąży to życzycie zdrowego dzidziusia a kiedy niepełnoletnia to już nie dzidziuś tylko bachor tak sama wiem po moim pytaniu na zapytaj