Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzyToZnaczyZeJaJestemBrzydka:(

Wczoraj byłam na dyskotece i jestem zdołowana niesamowicie :( :( :( :( :( :( :(

Polecane posty

niedawno zerwałam z moim chłopakiem byłam z nim 3 lata . kiedyś cieszyłam się dużym powodzeniem tzn. zawsze miałam z kim tańczyć itd. a wczoraj to była masakra nawet nikt nie podszedł tzn . z 3 próbowali tańczyć ale uwierzcie też byście nie chcieli ....bo wyglądali i co najgorsze zachowywali się jak ćpuny o co w tym chodzi ?? czy ja tak zbrzydłam ?? a może jestem za stara na takiego typu imprezy (mam 20 lat) , czy tak nieraz bywa że w 1 imprezę się nie można odgonić a w inną nic ??

nikt mi nie odpisze ??

Nie wiem czy aż tak zbrzydłaś (ale raczej nie), może p prostu taka impreza,że nikt się nie trafił... Zdarza się... szczególnie jak bardzo Ci na tym zależy... Też mi się tak zdarzyło.

Gość to zalezy od dyski
są różni ludzie, czesto z partnerkami, wsród znajomych itd po jednym razie masz juz załamkę? ;)

tak to bywa że jak szuka się kogoś do towarzystwa to nie można znaleźć ale jak się przestanie to znajdzie się taką osobę.

niesmiertelna86 -- no własnie zależało mi na tym nawet bardzo ... a do ty poza tą dyskoteką przeważnie masz zkim tańczyć tak ?? a co myslicie o moim wieku ? moze tu jest problem bo to nie była dyskoteka od 18 lat..

Ja mam 24 lat jestem mężatką, więc już problem szukania towarzystwa mnie nie dotyczy :), ale jak byłam młodsza 16-19, to miałam spore powodzenie i z imprez nigdy nie wychodziłam sama. Ale miałam taki przypadek, jakoś po zerwaniu czy chciałam komuś zrobić na złość :p (nie pamiętam) i na siłę chciałam kogoś znaleźć, nie dało się ...

Może Twój wiek ma coś do rzeczy, może akurat na tej imprezie bawiła się młodzież 18 - 19. Ale też bez przesady, 20 lat to nie starość...

to zalezy od dyski- no mam bo rozstalam się z moim chłopakiem i chciałam chociaz sobie potańczyć ale widzę że juz nikt mnie nie chce ,a kiedys to nawet jak byłamz facetem to podchodzili rózni goscie :O

ale to nie była dyskoteka od 18 lat bawili się na niej nawet 16 latkowie niesmiertelna86 -- no własnie tez tak miałam .ale do ciebie tak jak do mnie nikt praktycznie nie podszedł przez cała dyskotekę ??

Gość to zalezy od dyski
czyli musisz zmienić dyskotekę, z Tobą jest wszystko okej :)

ale własnie o to chodzi że ja nie jestem szpetna tylko normalna

to zalezy od dyski-- z tym bedzie problem :o bo w poblizu żadnej innej nie ma a na tej to dzieciarnia straszna ale było tez parę starszych facetów ... jeju a ja tak chciałam sobie z kims potanczyć (własnie zeby zrobic na zlosc byłemu , ale i tak go nie bylo na szczescie )

niesmiertelna86--- to tak jak ja , boże a wiesz co ja zrobiłam ? specjalnie tanczyłam (z kolezanka)koło 2 takich kolesi , patrzyłam sie a oni podeszli do 2 takich dziewczyn co nie zwracaly na nich uwagi (i uwazam ze była mniej atrakcyjna o demnie ale chyba młodsza)

różowy skurwysyn-- nie dam na tym topiku foty bo były to czyta a jakby gdzies to znalazl to chyba zapadla bym sie pod ziemie :O no własnie za bardzo mi sie nie podobalo moje wczorajsze ubranie (chociaż kiedys w nim byłam na innej dyskotece to widzialam ze sie podobam facetom az byly sie wkurzal) a byla to mini (ale chyba troche za mala na mnie :O i bluzka ale nie za piekna ..

Gość nunino
eee ja mysle ,ze trafilas zle ...no i pewnie na sile chcialas cos zarwac zeby sie dowartosciowac ato najgorsza opcja ja mam 30 lat i czasem sie zdarza jak jestem na imprezie z mezem ,ze jak tylko zgubi mi sie z oczu to faceci lepia sie jak do miodu az musze obraczka swiecic,... a czasem ani nikt nie spojrzy;)

Gość nunino
no i kurde trudno ocenic czy wyglad ma cos do rzeczy jak sie nie wie jak wygladasz...to tak na moj rozum;)

nunino-- no własnie ciekawe od czego to zależy .. ja nie mam za duzego doswiadczenia w takiego typu imprezach ale kiedys jak poszlam sama mialam z kim tanczyc zawsze i jescze moglam sobie przebierac .. tak samo sie dzieje jak jestem zfacetem nieraz mam taki dzien ze wystarczy ze chwile sama gdzies postoje na dyskotece a juz ktos podchodzi...

Nie to wszystko nie znaczy, że jestes brzydka. Faceci chodzą do dyskotek głównie żeby wychaczyć dziwkę do roochania. Widocznie nie patrzy Ci kurwą z oczu i tyle. Może byłas za bardzo zabudowana albo nie wiłaś się jak szmata :D Za długo byłas w związku i zapomniałas jak to się robi :D

no dobra dam na chwile moje foto ...ale jak to byly zobaczy to bedzie po mnie :O na razie moj opis mam 172 cm wzrostu ale bylam bez obcasow dlugie ciemne wlosy ciemna karnacje (bo jestem opalona ale nie do przesady) brazowe oczy w miare regularne rysy twarzy takie lagodne ( nie mam np. garba na nosie , albo strasznie wakich ust , raczej duze oczy i duzy biust (ale to akurat moj kompleks bo mnie pogrubia) przytylam tez troszke ostatni bo waze 62 kg ale walcze ztym ;) a wiec normalna dziewczyna , przecietna nie zaden paszczur

ale wlasnie o to chodzi że ubralam sie dosc letnio ;) nie wyginalam sie co prawda jak dziwka ale chyba w miare normalnie tanczylam ;) ale przyznaje ze mialam pewnie dziwny wyraz twarzy , bo jestem nie wyspana od kilku dni i raczej taka wewnetrznie smutna (chociaz staralam sie tego nie okazywac )to przez to rozstanie

różowy skurwysyn--a jak dziewczyna normalnie tanczy moze nie sprawia wrazenie dziwy ale sie npp. patrzy sie na chlopaka a ten nic :O co to oznacza czy to mozliwe ze to przez jej mine

no jakby chciala z nim zatanczyc widzi ze jej sie podoba ...

Gość a ja bylam teraz
na imprezie i tak sie wybawilam jak nie wiem, tylu fajnych kolesi bylo, poznawalam ich, rozmawialismy sobie po kolezensku, tanczylismy, naprawde spoko kolesie :) a kilka tyg temu jak bylam w tym klubie nie poznalam nikogo, wszystko zalezy od tego jakie osoby przyjda nie martw sie ;) a ci wszyscy, którzy ci takie bzdury wypisuja, po prostu nie rozumieją tego, ze potrzebowalaś się odkuć na byłym, tak jest zawsze gdy cierpimy przez kogoś, szukamy pocieszenia itd.