Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldonnka777

Harmonett, Yasminelle czy inne?? Jakie anty stosujecie??

Polecane posty

Jaki pigułki antykoncepcyjne stosujecie dziewczyny?? Ja biorę Harmonett ale chcialabym zmienić bo on ponoć ma stare hormony i są juz jakieś lepsze piguły, do lekarza ide dopiero za tydzien.

Gość ula z kościana
stosunek przerywany 🌼

Gość yaz
najnowsze...na rynek amerykański weszły w 2008 roku...do nas niedawno..maja 1/3 mniej hormonów od innych tabletek...nie czuje żadnych efektów ubocznych...za wyjątkiem skąpego bardzo okresu...co mnie niepokoi troszkę

Regulon brałam kilka lat temu ale miałam fest jazdy po nim (tzn. cos jakby stany depresyjne) i lekarz mi zmienil na Harmonett.

Gość yaz
jak wyżej

Ja używam Yasminelle, sa ok, chociaż drogie, ale nie tyje się, żadnych skutków ubocznych, a nawet cera się poprawiła...jak odstawiłam je na jakiś czas miałam dużo pryszczy...

Gość tylko jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja uzywam Mercilon i nie narzekam :)

Taki wybór tych pigułek, skąd wiadomo jakie wybrac?? Lekarz twierdzi że nie ma co robić badania na poziom hormonów bo to nic nie daje.

Gość yaz
..opakowanie kosztuje od 36zł do 46zł....mi ginekolog przepisała na problemy z twarzą no i burzą hormonów (piersi zwiększyły rozmiar)..oczywiście diana jest na typowe problemy trądzikowe..ale nie chciałabym przytyć

I tak lekarz przepisuje tabletki te, które chce tzn. ma podpisaną umowe na polecanie tych tabletek, a dla pacjenta lekarz ma racje, a dla lekarza kasa ksa kasa...

Femoden, stare ale dobre (jk dla mnie). Najgorsze były yasminelle. Jeszcze nigdy nie miałam tylu skutków ubocznych. Mój lekarz nie mógł uwierzyć. Brałam zaledwie 2tygodnie i się poddałam. Przez cały ten czas okupowałam wc. Bałam się odchodzić od tronu na odległość większą niż 30 metrów. Co ciekawe, ponoć zdecydowana większośc kobiet nie ma żadnych skutków ubocznych. Szczęściara ze mnie ;)

Gość cnvnc vmn cbmnc
a ja biorę milvane, nie wiem skąd mi je gin wytrzasnął bo prawie nikt ich nie używa, ale dla mnie są bardzo dobre

Gość paaaaulaaaa
Ja biore od ponad półtora roku Mercilon, i czuje sie rewelacyjnie

Qlaira i wreszcie jest jak należy, dla mnie najgosze były Yaz mega migreny, wymioty fatalne

Gość ksennnaaaaa
Valette