Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podłamana....25

Dlaczego on to wybrał zamiast mnie??

Polecane posty

Gość Podłamana....25

Dałam dzis chlopakowi ultimatum, albo zostaje ze mną w domu, albo idzie grac w piłke. Nawet nic nie powiedział i sobie pojechał... Zaznaczam, ze mieszkamy razem, ale on całe tygodnie pracuje i ten niedzielny ranek chciałabym z nim spędzac, troszke rano dluzej polezec razem itd... Ja jestem w ciazy i bardzo źle ją znosze i ciągle siedze w domu, zresztą on zawsze miał pretensje gdy wybieralam się gdzies bez niego dlatego dałam sobie juz z tym spokoj, a on... Wiem, moze dla was błachy powód, ale mi jest przykro :(

Dobrze!! Niech idzie, potem bedzie mial wyrzuty sumienia ze cie zostawil i moze bedzie sie bardziej staral. Facet potrzebuje czasami sie odchamic tylko z kolegami a nie wiecznie sluchac naszego babskiego stękania ;)

Gość Podłamana....25
dzieki ;/

Gość Podłamana....25
dj pozdro, a skąd jesteś?

Gość Podłamana....25
moglibyśmy się umówić na małe jebanko w buzie, albo w pupe co o tym sądzisz? biore z połykiem

Gość Podłamana....25
podszywie, nie robisz na mnie wrazenia bo jak bede chciala to sobie nick jakis zaczernie i znow dodam ten temat

Gość To już facet nie może
w piłkę zagrać ? Wiecznie musi z Tobą siedzieć :O Musisz być wyjątkowo nudna .

Gość Podłamana....25
a czemu ja musze calymi dniami siedziec w domu i ma pretensje jak chce nawet isc do kolezanki??

Gość Podłamana....25
wcale nie jestem nudna często gram z nim w badmintona, rozmawiamy o mojej mamusi i oglądamy razem Mode na Sukces i Czarodziejki z księżyca więc zapewniam mu wiele rozrywki według mnie