Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogr27

Przyjaźn obojga płci??

Polecane posty

Hej, od jakiegoś czasu mam dylemat :/ ... Mam fantastyczną koleżankę/przyjaciółkę (brunetka) od 1,5 roku sama ... w sumie to szalałem swego czasu za nią :D. Przez jakiś czas spotykaliśmy się mniej lub bardziej regularnie na obiadki oglądanie filmów, lody, długie rozmowy itp itd. Codziennie kontaktujemy się przez GG choć by po to aby powiedzieć "dzień dobry" ... Dałem jej do zrozumienia, ze chciał bym czegoś więcej, jednak powiedziała stanowczo NIE. Spotkania jednak nie ustały. Od 6 miesięcy spotykam się z pewną dziewczyną(ruda) i jest super, o brunetce wie tylko tyle, że się spotykamy raz na jakiś czas pogadamy zjemy coś i to wszystko. W sumie się już poznały, jeśli chodzi o rudą jest nieco zazdrosna o brunetkę - nie ma się co dziwić wg mnie to naturalne. A teraz do sedna ... Ostatnio spotkałem się z brunetką, wpadła na obiad do mnie. Gadaliśmy długo, między innymi o jej obiekcie westchnień, że nie wie jak do niego zagadać itp itd ... a spotkanie zakończyło się u niej. Prosiła abym sprawdził co z jej kompem, wirus czy jakaś inna gnida ;). W czasie gdy ja naprawiałem komputer ona wzięła szybki prysznic i przygotowywała sobie ubranie na następny dzień. Niby w tym nie ma nic dziwnego ale ... w pewnym momencie zaczęła się przy mnie rozbierać i przymierzać koszulki . Już tak robiła kiedyś, ale nie przebierała się przy mnie - wychodziła do drugiego pokoju aby się przebrać i wracała. Ostatnio stwierdziła ze przyjaciół się nie wstydzi. No i teraz najlepsze, zmywała sobie makijaż przy mnie w pokoju jednocześnie z dwojga oczu i wyjechała z tekstem "Teraz możesz zrobić ze mną co chcesz ... nic nie widzę". Czy mi się wydaje czy brunetce się odmieniło i ma teraz "jakiś interes" do mnie ? Czy ona jest zazdrosna o rudą ? P.S. Dodam ze nie jesteśmy dziećmi ja 27 a brunetka 29 ...

Gość hmmmm....hmmmm
trudno powiedzieć. Mam dobrego kolegę i w sumie to przebierałam się przy nim, widziałam jego nago ale nic z tych rzeczy. Były równiez jakieś podteksty ale niegdy nie myślałam o nim jak o obiekcie seksualnym, on zresztą o mnie też. Może tak sobie palnęła.

Tu sprawa wygląda nieco inaczej, znamy się jakieś 7-8 lat, ona kiedyś za mną "szalała" (przyznała się jakieś 2 lata temu) ale nie potrafiła zagadać. Mi również w tym czasie wpadła w oko, ale nasze drogi rozeszły się na jakieś 3 lata. Od momentu gdy nawiązaliśmy kontakt ponownie zapaliła mi się lampka na jej punkcie, jednak ona była zajęta. Gdzieś przy jakieś okazji się całowaliśmy ... w czasie oglądania filmów często się przytulaliśmy, głaskaliśmy itp itd. Jednak mimo wszystko ona powiedziała nie, a ja przeszedłem w tryb przyjaciela. W dniu kiedy powiedziałem jej o rudej miała zaprosić mnie na wesele koleżanki jako partnera ... dowiedziałem się o tym od niej po dwóch miesiącach.

Laska chce cię przelecieć. Nie ma bezinteresownej przyjaźni ze strony kobiet, każdej zależy albo na seksie albo na pieniądzach.

Gość hmmmm....hmmmm
jak dla mnie sprawa jest prosta.. Jesli ci zależy na rudej to nie nad interpretuj zachowania brunetki bo i po co. Jesteś z ruda i koniec Jesli jednak czujesz coś do brunetki to także nie wymyślaj tylko z nią pogadaj -- szczerze

Wiem że to chore, ale jeśli miał bym wybierać to wybrał bym brunetkę. Ruda jest teraz w naprawdę niemiłej sytuacji, i coś się zaczyna psuć miedzy nami :/.

Przyjaźn obojga płci??" szczerze ? Nawet nie czytam co jest w reszcie :D bo to bez sensu :)

Gość hmmmm....hmmmm
no to nie pozostaje ci nic innego jak pogadać z brunetką i zakonczyć z ruda bo szkoda dziewczyny.

Gość szczera jędza1
"Wiem że to chore, ale jeśli miał bym wybierać to wybrał bym brunetkę." To po co zawracasz dupę rudej? Znalazłeś sobie zapchajdziurę, aż brunetka Cię zachce? Albo po kilku latach brunetce się odmieni, a Ty za nią polecisz, mając w dupie, że zmarnowałeś czas rudej? Kutas z Ciebie, nie facet.

Gość kkfkfkfkfkfe
zycze ci z calego serca zebys zostal sam, zeby ta twoja brunetka ktora mydli ci oczy zabawila sie toba jak ty to zrobiles z ruda i kopnela cie w dupe!

Wy traktujecie nas tak na każdym kroku. Każda z was bawi się facetem jak jakimś przedmiotem. Ale jak teraz facet robi to samo z wami, to was krew zalewa, kafeteryjne hipokrytki.

Gość szczera jędza1
Dominik, udowodnij mi, że kiedykolwiek bawiłam się jakimś facetem. A skoro nie możesz, to stul się.

Gość Zuzia2010
ogr27 Iskrzyło i iskrzy między wami. Ale tak serio to nic nie stoi aby o tyum szczerze porozmawiać. I to nie naokoło, tylko konkret. Słuchaj jak to jest i znami i między nami? Deklaracja, status. I dosyć pitolenia. Chcesz ty, chce ona. Tylko co z rudą. Też potrzebna uczciwa rozmowa. No właśnie. Nagle okarze się że ruda cię kocha iżyć bez ciebie nie może. Buuuuuuuuuuu!!!!

ogr27 jesteś zdrowo zakręcony ;) Tak przyjaciółki tak mają ze nie wstydzą się przyjaciół i brunetka jak się pewnie czuje w twoim towarzystwie to może rożne dziwne rzeczy mówić zapewne zakładając że nie zareagujesz ślinotokiem i ostrym atakiem chcicy na nią. Ale jeśli jednak ona jest zazdrosna albo coś czuje albo ma po prostu na ciebie ochotę to i tak jesteś w sytuacji bez wyjścia :D Bo jeśli się złamiesz i "zdradzisz" rudą to automatem staniesz się niewiarygodny w oczach brunetki :D Jak to mówią jak się nie obrócisz dupa z tyłu :D A tak an marginesie to dogadajcie swoje relacje bo sobie zrobicie w końcu nawzajem kuku.