Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Otojaitwojanadzieja

Dziewczyny powazny temat

Polecane posty

Gość Otojaitwojanadzieja

Mam nieregularny okres... Tzn Przez pewien czas mialam regularny ale gdy sie przeziebilam zatrzymal mi sie na ok rok czasu, Gdzieś tak pod koniec marca zlapalam jakies chorobsko intymne wiec poszlam do gin powiedzialam mu wszystko ale wtedy przepisal mi antybiotyk na ta chorobe i kazal przyjsc za jakis czas i bedziemy leczyc brak okresu.... ale gdy skonczylam brac ten antybiotyk sam sie pokazal okres no i przekazalam lekarzowi ta wiadonosc powiedzial ze bardzo dobrze ze sie pokazal... od tamtej pory nie mialam okresu az do wczoraj znowu sie pokazal tyle ze nie mialam czasu isc do lekarza w ciagu tych trzech niesiecy gdy ie mialam okresu... Dziewczyny pozecie mi powiedziec czy z tak nieregularnym okresem mozna zajsc w ciaze??? Znacie kogos komu sie udalo?? Poniewaz wspolzyjemy bez zabezpieczenia i do tej pory nic z tego nie wyszlo. Mozecie mi cos podpowiedziec? napewno wiem ze musze isc znowu do lekarza. I pojde gdy skonczy mi sie okres.

Gość Wezuwiuszzz
Na rok czasu ci się okres zatrzymał? no weż przestań. A nie odchudzasz się czasem i nie jesteś na diecie?

Gość hmmmm....hmmmm
to s się zdecyduj czy chcesz zajść w ciąże czy nie...jeśli chcesz to musisz iść do lekarza bo nieregularne cykle nie pomagaja niestety zajść. Ale można, można - niemniej jednak wizyta u lekarza wskazana i to bardzo.

Gość Otojaitwojanadzieja
Nie nie odchudzam sie ale kiegy nie mam okresu to chyba nawet przybywam. A wiecie mam kolezanke ktora ma jeszcze rzadziej okres ode mnie serio wam mowie.. Chce zajsc w ciaze.

Gość Otojaitwojanadzieja
Jest ktos jeszcze