Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara909090

Ciężki typ faceta! Zrozum byłego! POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Dagmara909090

Pisze z byłym, ostatnio byłam z nim na imprezie. Bylismy pol roku, nie jestesmy 3 lata. Czasem zachowuje sie jakby chcial ze mna byc (ja chce) a czasem mnie zlewa. Na imprezie non stop patrzyl na mnie, tanczyl... (nie byl nawalony). Jak zrozumiec czego chce? powaznych rozmow z nim nie zaczne. Zzaprosilam go teraz na piwo i nic nie odp a caly czas gada ze musimy sie spotkac. Po paru dniach ponowic propozycje inaczej? HELP!!!

Gość Dagmara909090
POnawiam!

Gość Daga,wybacz
Miał trzy lata,więc gdyby mu zależało zadziałałby dawno.Widzi Cię na imprezie,bo akurat jesteś tam,pewnie masz piękne ciało.Jeśli jeszcze czuje Twoją skłonność do niego,jesteś potencjalną ,łatwą zdobyczą.Jeśli w dodatku nie zareagował na Twoje zaproszenie,to raczej nie ma sensu.

Gość Dagmara909090
nie bylo mnie w polsce przez te 3 latka i nie mielismy kontaktu. Wie ze latwa zdobycza nie jestem ;p Mowisz? kurcze nie wiem juz sama, napisze w pon ze bede u niego

Gość Dagmara909090
u niego w miescie

nie pisz. jak będzie chciał się z Tobą skontaktować to na rzęsach stanie by dopiąć swego. nie wychodź z inicjatywą. raz wyszłaś i wystarczy.