Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 carre1990

Dax Cosmetics czy No Scar na blizny??

Polecane posty

Go艣膰 carre1990

Witam kobietki :) mam dylemat poniewaz mam kilka blizn takie brazowe blamy bo wyduszaniu i rozdziubywaniu krostek i chcialabym ich sie pozbyc i teraz nie wiem w ktory krem zainwestowac ? Bylabym wdzieczna za rade jak i o jakas podpowiedz dotyczaca specywikow jesli uzywacie jakis jesli macie taki sam problemjak ja. Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 carre1990
nie badzcie takie pomozcie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdr贸wko kr贸wko
no scar ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upsa upsa
nie blamy..a plamy mo偶e???...nie specywik贸w..a specyfik贸w??? je偶eli o to chodzi to polecam krem z mas膮 per艂ow膮 dost臋pny w aptekach, ceny nie pami臋tam dok艂adnie, ale chyba cos ko艂o 30-40 z艂. Bardzo wydajny i d艂ugo starcza, jest rewelacyjny, na blizny i przebarwienia potr膮dzikowe itp. .Sprawdzony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taodtranu
na moje obrzydliwe wr臋cz blizny (kilka po oparzeniach i duuuu偶o po rozci臋ciach) pomog艂a niesamowicie ma艣c tranowa-kosztuje jakie艣 1,70 a dzia艂a nieziemsko (nie czytaj tego co tam jest w zastosowaniach, bo mi dermatolog powiezia艂, ze na blizny te偶 jest 艣wietna). Wad膮 jest brzydki zapach, ale dla takich efekt贸w warto, najlepiej na noc:)

Udost臋pnij ten post

A czy ten no scare mo偶na stosowa膰- w lecie ( przy u偶ywaniu wysokich filtr贸w na dzie艅) a tak偶e je艣li od czasu do czasu pojawia si臋 jaka艣 niespodzianka, w postaci ropnego ma艂ego syfka? Z g贸ry dzi臋ki za odpowiedz, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edfhsduihgsdih
dax bo to pono膰 polskie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 picha picha picha
jak ma艣膰 tranowa? no scar mi pom贸g艂 nawet na g艂臋bokie rozst臋py ;)

Udost臋pnij ten post