Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany ojciec

Mój syn jest gejem. Wczoraj nas poprosił na rozmowę.

Polecane posty

Gość załamany ojciec

Opadły mi ręcę. Chowałem go na porządnego człowieka a on nam (mi i mojej żonie) zrobł takie świństwo. Wyznał, że jest gejem i od roku utrzymuje fizyczne kontakty z dwa lata starszym kolegą. On ma 17 lat a tamten 19. Wczoraj poczułem sie jakbym stracił syna. Moja żona to jakoś zniosła ale ja wymiekłem. Mam 42 lata i nie wiem co dalej. Mam jeszcze córkę 22 lata która za rok bierze ślub. Postanowiłem cały majątek przepisac na nią a właściwie na wnuki które mi kiedys da. Żona się do mnie nie odzywa ja się nie odzywam do nikogo bo poprostu jestem w szoku . . . Postanowiłem go trzymac dopóki nie skończy szkoły średniej potem otworze przed nim drzwi i wypędzę. nawet kosztem rozwodu z żoną. Jak on mogł zrobić coś takiego?? Robi loda innemu facetowi i ma czlność korzystać z naszych sztućcy? Wiem, zjedziecie mnie i powiecie, że to normalne. Otóż według mnie robienie loda jdnemu facetowi przez drugiego nie jest i nie będzie normalne ani zdrowe. Straciłem dziecko . . .

Gość tiamo
wspolczuje, nie wyobrazam sobie takiej sytuacji w mojej rodzinie....

Gość winne są geny..
to nie twoja wina

Gość ile jeszcze razy to wkleisz
prowo stare i marne

Współczuje twojemu synowi takiego ograniczonego ojca. A przede wszystkim ojca, który go nie kocha.

Jakiś czynnik musiał wpłynąć na psychikę Twojego syna, że zaczął interesować się mężczyznami. Może zrobił to po raz pierwszy, aby zobaczyć jak to jest i mu się spodobało takie coś.

Gość kapiuszek:P
Daj spokoj syn ma 17 lat, w tym wieku jeszcze do konca nie wiadomo co i jak..jeśli jednak jest to mnie sie nie podoba bardzo Twoja reakcja. To nie jego wina,ani Twoja,ani żony,to geny po porostu taki się urodził. I zawsze będzie Twoim synem bez względu na wszystko. Pozatym czy on nie ma prawa kochac? Teraz to dla Ciebie szok ale z czasem jakoś dasz radę.

Będziesz miał "synowca" :classic_cool: Pojedziecie sobie we trzech na weekend na ryby to może i Ciebie zawadzi :D

Gość załamany ojciec
Może nie tak to sobie wyobrażałem? Może nie po to budowałem dom i zapieprzałem na dwa etety?

skoro czuje się szczęśliwy z facetem....czyż tego nie chcemy dla dzieci? By były szczęśliwe? No, ale pewnie ważniesze będzie - co ludzie powiedzą.....

Wyluzuj.. pamiętaj to nie Twoja wina ze on taki jest. jestes wsciekly bo no sorry niezły matrix. I co teraz zrobisz bedziesz go olewał? daj spokój wyluzuj...

Gość załamany ojciec
A co mam się kurwa cieszyć? No zastanówcie się! Przecież to jest wykolejenie. Dla mnie gej to taki sam zbok jak ten co lubi małe dzieci czy zwierzątka :/ Sory nigdy tego nie tolerowałem i nie zmienię poglądów dlatego, że mój syn jest taki. Dlatego napisałem ze go pogonię nawet kosztem rozwodu bo moja żona pewnie będzie go bronić. Smarkacz zniszczył mi życie Piszesz, że chce kochać i być szczęśłiwym. A mało ma dzieczyn do kochania?

Gość a ja tam jestem
transseksualistką :P I jakoś się moi rodzice nie przejęli :) No może trochę :D

Gość załamany ojciec
To nie jest prowo, to jest życie. wszyscy jesteście tolerancyjni dopóki was taka sprawa nie dotknie. Jakoś nie chce mi sie wierzyć, że byście skakali do góry i mu gratulowali wyboru na moim miejscu

Gość kto by powiedziałłłłłl
no ale to nie wina twojego syna-po prostu taki sie uradzil i tak juz po prostu ma,chocby chcial to nic juz z tym nie zrobi.Ty urodziles sie hetero-wyobrazasz sobie zebys mial zmienic teraz swoja orientacje?? On czuje podobnie ,nie zmieni tego chocby chcial bo taki sie urodzil i nic z tym nie zrobi.I to jest niczyja wina,matka natura takiego splatala mu figla

Gość kto by powiedziałłłłłl
Ale tez mi sie wydaje ze to prowo.....

Inaczej odbiera to kobieta inaczej facet. Dla Ciebie to zboczenie i etc.Szkoda mi Ciebie,powinienes pojsc pogadac ze specjalista bo to Ci więcej da.

Gość załamany ojciec
Nie wiem jak to będzie ale narazie mam ochotę mu poprostu po męsku wyjebać mimo iż przez 17 lat ani razu go nie uderzyłem - może to był błąd bo mu się w głowie pomieszało. Mam ochotę rzucić wszystko w pizdu cały ten dom. Uchlać się też ze złości nie mogę bo się boję że mi się agresor załączy. Kurwa jestem trepem zawodowym i mam syna geja

Gość NorO
Nie ważne czy prowokacja czy nie, takie sytuacje mają miejsce. Jeżeli chodzi o mnie to zgodzę się z autorem wątku -dramat, poczucie klęski.Moim zdaniem rodzice w takiej sytuacji najgorsze co mogą zrobić to poklepać po ramieniu i powiedzieć że wszystko jest ok. !7 lat to młody wiek powinienneś walczyć o syna.

MlecznaCzekoladka, to tylko matki tak kochają;) A co do tematu, to cóż, bez sensu jest się produkować, faceci po to mają dzieci, żeby czerpać z tego korzyści. Jak korzyści nie będzie to po co im dziecko, na śmietnik. Przecież takie dziecko to tylko problemy. Dyskusja jest bezsensowna, chyba, że ktoś chce tatusiowi przytaknąć i pochwalić, to niech sobie pisze.

Gość No i???
co z tego,ze jest gejem.Nie stawiaj znaku równosci pomiedzy słowem "gej" a słowem "zboczeniec".A moze wolalbys,zeby Twój syn był mordercą niz gejem??? chory ojciec:P

Gość fadfsgs
42 letni face4t, ktory pisze 'sorry', hahaha. To juz moglas sie za matke podac, bo widac od razu, ze to baba pisze. Nedzne prowo.

Gość załamany ojciec
Wolałbym żeby miał najbrzydszą babę w mieście niż najładniejszego faceta. Przez 10 lat byłem dowódca kompanii. Chyba mnie wojso zryło ale wiecie jak tam się postępowało z gejami. To jest przez lata wbijana nienawiść

współczuje Ci. Wcale sie nie dziwie, gdybym była na Twoim miejscu pewnie brzydziłabym się tego dziecka. No i teoretycznie biorąc pod uwagę nasz nie tolerancyjny kraj to jest dla Ciebie swego rodzaju hańba. Ale z drugiej strony bierz pod uwage że to jest Twoje dziecko i czy tego chcesz czy nie, zawsze tak będzie.

Gość załamany ojciec
Mam teraz zminić poglądy, poklepać syna po plecach i powiedzieć "no opowiadaj jak tam Cię ten Twój bolcuje?"

No to jak jesteś wojskowym to im w domu niezły poligon robiles. To zaciagnięcie Ciebie do psychologa jest niemożliwe. kurde olej sprawe i tyle. jak Ci zle weż urlop i jedz gdzies z dala od domu przemysl wszystko i tyle

Gość istnieje duże
prawdopodobieństwo, że córka też kręci lody facetowi i korzysta z Twoich sztućców :) fuj, co nie? witaj w realnym świecie

Straszni z Was ignoranci.Odnośmy się do tematu który w niewielkim stopniu ale jednak funkcjonuje w naszym społeczeństwie a nie do tego kto to napisał. "kazdy cywilizowany ojciec by syna zaakceptowal, tym bardziej ze orientacja homo nie jest gorsza niz hetero" --- każdy człowiek zdegenerowany moralnie chyba chciałe(a)ś napisać. Trzeba walczyć o takich młodych ludzi.W tym wieku jest burza hormonów, różne idiotyzmy wpadają do głowy, robi się straszne głupoty.Zacznij szukać pomocy u osób z podobnymi problemami w grupie raźniej.