Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany ojciec

Mój syn jest gejem. Wczoraj nas poprosił na rozmowę.

Polecane posty

Gość sdfghjkl
no i nic wiecej po Tobie nie widac niz prymtywizm i nienawisc. I TY jestes na poziomie bydla to zrownuje Cie ze zwierzeciem i daje Ci przyklad, ktory Twoj ograniczony mozg przyjmie. I jak widac przyjal i sie bardzo zbulwersowal.

Gość A JA POWIEM TAK...
Jeśli faktycznie jest gejem ( bo może tylko tak powiedział), to lepiej żeby był z jakimś facetem niż na siłę z dziewczyną- to byłaby dopiero katastrofa. Podstępne oszustwo, "związek" żeby zachować pozory przed ludźmi. Cierpiałaby ta dziewczyna, rodzina i całe jej otoczenie. Wolałbyś wychować syna na oszusta, który dla akceptacji marnuje innym życie???:-(( Pomyśl o tym.

Kwesta nie w tolerowaniu dziecka tylko jego zachowania nie myl pojęć i nie używaj porównan zupełnie nieadekwatnych do poruszanego problemu.

Gość dfgdfgdfgdfg
koniecznie sie zapisz do mlodzierzy wszechpolskiej

Gość odczepcie się od Norooo
Przecież skąd osoba z wykształceniem zawodowym (zaraz będzie mówić, że ma wyższe) ma być trochę rozgarnięta. Zdarzają się tam osoby, które są inteligentne, ale niestety, gdy rozdawali mądrość ona stała w innej kolejce. Trzeba współczuć jej takiego zachowania i nie naskakiwać. Szczególnie jeżeli jest ona wielbicielką Rydzyka i pała do wszystkich katolicką dobrocią. Może jeszcze kiedyś się ogarnie, ale na razie lepiej nie zwracać na niej uwagi :) Na razie niestety nie przejawia ona jakiejś inteligencji. A teraz do ojca: otrząsnij się! Nie wyleczysz homoseksualizmu :O Albo to zaakceptujesz, albo po prostu zerwiesz kontakt i tyle. Dobrze, że chociaż żona ma rozum.

odczepcie się od Norooo - Ty napewno jesteś wykształcona haha słoma z butow wystaje na kilometr -No comments

Gość Nor0oo
A tak a propo to skończyłam tylko sześc klas podstawówki :( I mi nie może wystawać słoma z butów, bo mnie na buty nie stać, ale lubię tryskać nienawiścią :)

hahaha tylko nie ten kolor, potwierdziłeś że jesteś bardzo bystry i elokwentny.Czy można upaść niżej......

Gość Nor0oo
Eee, jestem kobietą :O

Gość A JA POWIEM TAK...
Autor nam sie utlenił:-((

Czas zamknąć ten tamat bo już nie ma dyskusji a do głosu doszło pro-gejowskie lobby w dodatku z tej najniższej półki intelektualnej. Na koniec powtórze to co pisałem we wcześniejszych postach. Poszukaj ludzi bądz organizacji z podobnymi problemami i ratuj syna. Nie można go odtrącać, to najgorsze postępowanie w tej sytuacji.On potrzebuje Twojej pomocy.Pozdrawiam

Gość pseudonimous
Współczuję mu ojca. A wlasciwie nie ojca, ale dawcy spermy. Ten człowiek nie ma prawa sie mienic ojcem!

Gość matka geja
To nie

Do tych którzy tak ochoczo atakują ojca: a jakby to wam się syn gay urodził? Ja wam powiem: to to samo byście czuli. Dość tego zakłamania!

Gość wspolczuje CI autorze
Nie wyobrazam sobie tego :( Wielkie rozczarowanie i zal na pewno. Moze minie Ci chec wypedzenia go ale inaczej od razu sie patrzy na latorosl, po takim ciosie :O

Gość załamany ojciec
Kocham Janusza :O:(

Gość zosiasamosia *
kocham geja :( jestem w nim zakochana i chce z nim byc ale on ma na mnie wyjebane. :(

Gość załamany ojciec
Kocham ducha cafe janusza :O

Gość dudaxa
do załamanego ojca daj spokój, to nadal Twój syn to że jest gejem nie krzywdzi nikogo nadal go przeciez kochasz.. postaraj sie nauczyc ztym zyc, to najlepsza rada:)

Gość poprosił na rozmowę.
to normalny pedzio jest, ale wstyd, ale wstyd ino się pochlastać. znam jednego pedała co nie jezdzi do rodzinnego domu, bo go rodzina i cała wiocha wytyka paluchami a on nadal rucha sie z innymi pedalami.

Gość kornelcia
Witam mam tez coś do powiedzenia współczuję ojcu ale nie wkładajmy wszystkich do jednego wora,sama mam podobny problem tyle ze lżejszy tak go traktuje ,moja córka została lesbijką ma 21 lat ,czuje się za to odpowiedzialna jedyna nadzieja w tym że moja córka jest biseksualna miała kiedys chłopaka ,ale na jej drodze staneła kobieta ciężko nam rodzicom potraktowac to jako normalną rzecz nalezymy do innego pokolenia .

Gość załamany ojciec
Kto odkopal moj stary temat. ?

Gość kornelcia
JA:)

Gość maciuś234543
jestem gejem :)

Gość emillyy14
i co pogodziłeś się z synem? jak wasze relacje

Gość Perełka1990
Witam Oczywiście jest to straszne i zapewne żaden rodzic by tego nie chciał , dla Pana syna zapewne tez było ciężko się przyznać , może zamiast obrzydzać sobie własne dziecko , proszę spojrzeć na to w druga stronę że lepiej ze powiedział niż ze strachu by sobie miał coś zrobić , jest jeszcze młody może jego poglądy się jeszcze zmienią , może niech idzie Pan po poradę do specjalisty , ale proszę nie podejmować za szybko niczego , bo kiedyś można tego żałować , albo wypowiedzieć coś w nie odpowiednią godzinę

Gość gość2013
i co, dalej rozmawiasz z synem ?