Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieszyyyyyy.y.y.

Mam szansę na odwzajemnioną miłość ???????

Polecane posty

Gość pieszyyyyyy.y.y.

Jestem szczery do bólu , wierny jak pies , dobry , pomocny. Żeby nie było tak kolorowo to mam też mnóstwo wad : nieśmiały , niezbyt zaradny ( powodem jest nieśmiałość ) , mam mało znajomych. Sukcesu zawodowego nie odniosę bo jestem zbyt uczciwy i nie mam znajomości. Jedyne co mogę dać to wielką miłość , wsparcie , zrozumienie i pomoc. Jeżeli chcecie odpowiedzieć czy mam szansę na to żeby ktoś mnie pokochał to podajcie przyczynę : dlaczego tak lub dlaczego nie . A więc : co was przyciąga we mnie lub co was odrzuca. Dzięki z góry

Gość mnie odrzuca to ze
swoją niezaradność tłumaczysz niesmiałościa, czyli bedziesz musiał iść do np. jakiegoś urzędu to nie pójdziesz bo jestes niesmiały??????????????

Gość ja Cię wezmę
nie masz. No chyba, że kupisz sobie psa

Gość pieszyyyyyyyyyy.y.y.
Bewz przesady , sprawę w urzędzie załatwię. Nie jestem dzikusem przecież. Tyle tylko że nie jestem jakąś duszą towarzystwa. Może inaczej napiszę : nie jestem wygadany poprostu. Może być ze mną trochę nudno :D

Gość mnie odrzuca to ze
wydaje mi się że przesadzasz, wiesz że mozna wmówić sobie wszystko nie? Dziewczyny nie lubią ciapowatych facetów, jak dla mnie facet ma być facetem a kobieta kobietą.

Gość coach_potatosss
W dzisiejszym zepsutym do bolu swiecie, nie masz zadnej szansy. . .

Gość Tutaj jestem ja
Masz szansę. Co prawda nie jednej kobiecie byś sie nie podobał ale znalazły by się takie którym byś się podobał. Ja jestem taka jak Ty. Chciałabym mieć faceta który ma charakter prawie taki jak Ty. Jedyne co mi by nie odpowiadało to niezaradniość mężczyzny bo w małżeństwie gdzie dwóch jest niezaradnych nie było by łatwo.