Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ebenezer

Dowcip; chyba odpowiedni dla tego działu...

Polecane posty

Gość Ebenezer

- Kochanie, pakuj się, wygrałem w Totka - To wspaniale. A co, wyjeżdżamy? - Nie, pakuj się i spie...aj...

Gość Kajaaa:P
Coz prawdziwe realia naszych czasów:D

Gość placący
- Kochanie co byś zrobiła gdybym wygrał w totka? - zabrałabym ci połowę i odeszła od ciebie! - właśnie wygrałem 20 zł. Masz dychę i sp...laj.

Gość Kajaaa:P
tez to skads znam haha:D

Gość ten jest świetny
na rozprawie sadowej Sad przesłuchuje świadka - zadaje pytanie , po czym swiadek odpowiada, Tak Wysoka Sprawiedliwosci. Sędzina zniesmaczona poucza swiadka, aby ten zwracał sie - Tak Wysoiki Sądzie. Pada nastepne pytanie, a swiadek ponownie odpowiada - Tak Wysoka Sprawiedliwosci. Sędzina nie wytrzymuje i poucza swiadka: Prosiłam aby świadek zwracał sie - Wysoki Sądzie, tutaj nie ma żadnej sprawiedliwosci, tutaj jest Sąd!

Gość Tłuczek
- Mamo, jestem w ciąży. - Córciu, a gdzieś ty miała głowę? - Pod kierownicą, mamo...

Gość Ebenezer
Nie uważałaś, jak robiłaś - Rób jak uważasz...

Gość kot13
Mąż z żoną jedzą obiad w wykwintnej restauracji, kiedy nagle do ich stolika podchodzi oszałamiająco piękna, młoda dziewczyna, całuje faceta w usta, mówi, że zobaczą się później i wychodzi. Żona patrzy na męża z wściekłością: -Kto to był?! -Moja kochanka - odpowiada mąż. -Wystarczy! Chcę rozwodu! -Dobrze - odpowiada mąż - ale zauważ, że po rozwodzie nie będzie już wycieczek do Paryża na zakupy, nie będzie wakacji na Karaibach, nie będzie mercedesa w garażu i nie będzie weekendów na jachcie. Ale oczywiście możesz zrobić jak zechcesz. W tym momencie żona zauważa ich wspólnego znajomego wchodzącego do restauracji z młodą, ładną dziewczyną: -Kim jest ta dziewczyna obok Karola? -To jego kochanka - informuje ja mąż. -Nasza lepsza.

Gość Ebenezer
Ideał Kobiety: Wargi do piersi, Piersi do warg i Wargi do ziemi.

Gość hhhhhhhhhhhhnnaa
Dwie przyjaciółki: Dorota (lat 17 i pół) i Monika (lat 17) postanowiły spotkać się pewnego wieczoru, kiedy rodzice Moniki wyjechali za miasto. Dziewczynki wpadły na niewinny pomysł- wyjęły stary talerzyk, na którym wypisały tajemnicze cyfry oraz zdjęcie prababki Doroty i zaczęły wywoływać duchy. Z początku nie działo się nic dziwnego- dziewczynki śmiały się i dokazywały! Nagle usłyszały walenie do drzwi. Rozległ się przeraźliwy huk i przez okno do domu wpadło zakrwawione łyse dziecko bez źrenic. Wystraszone dziewczynki rzuciły się pod drewniany stolik. Niestety przebiegły omen zaczął ciągnąc Monikę za nogę i zawlókł ja do kuchni. Słychać było stamtąd przeraźliwe wrzaski, pękanie kości i głuchy pisk sunącego po podłodze ostrza noża. Monika krzyknęła: "VOLIDER SAKRUMA" 3 razy i wyzionęła ducha... Jeśli przeczytałeś "VOLIDER SAKRUMA" możesz być pewien, że spoczywa na Tobie klątwa. Jest tylko jedno wyjście, by ją z siebie zdjąć: musisz przesłać tą wiadomość do 10 osób w ciągu 15 minut od momentu przeczytania. W przeciwnym razie blada dziewczynka zamorduje Ciebie i 3 najbliższe Ci osoby (tak, tak- właśnie te o których teraz pomyślałeś). Spiesz się, nie masz dużo czasu!

Gość Ebenezer
Ta ostatnia wypowiedź to najgłupsza rzecz z jaką się czasami spotykam. A co w sytuacji jeśli ktoś nie ma do kogo wysłać tej wiadomości i na dodatek wierzy w takie przesądy? To co? Od razu ma przerąbane? Kiedyś jak byłem nastolatkiem to krążyły takie "łańcuszki" listownie. Kompletny idiotyzm.