Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka91

Jestem młoda a chce miec dziecko

Polecane posty

Gość Perełka91

Witam. mam 19 lat,5 lat temu zostalam zgwalcona,zaszlam w ciaze,niestety poronilam.. w tym roku skonczylam liceum,pracuje w kawiarence,odkladam pieniadze na mieszkanie razem z chlopakiem,chcemy sie pobrac.. od kiedy stracilam tamto dziecko bardzo doroslam. jestem mloda lecz bardzo mi brakuje przy naszej dwojce malenstwa. wiem,dziecko to wielka odpowiedzialnosc, trzeba miec duzo pieniedzy, dziecko to nieprzespane noce,chodzenie po lekarzach,setki pieluch itp. lecz mnie z moim chlopakiem to nie przeraza. chcemy wziasc slub jak najszybciej i byc rodzicami malego cudu.. czy ktoras z tutejszych mamus chciala lub chce miec dziecko w tak mlodym wieku?

Jak możesz to poczekaj jeszcze trochę, z dzieckiem też można się udzielać i takie tam ale bez dziecka jest dużo łatwiej. Sama mam dziecko nie planowane, bardzo małą pokochałam i nie żałuje ale ja mam 23 lata a wiek córci w stopce ;)

Gość Perełka91
Nieplanowana ciaza to co innego od planowanej.

Gość Perełka91
Wiadomo,na dziecko nigdy nie ma odpowiedniego momentu,a to studia,a to praca,nowy dom,samochod,kredyt,wycieczka,codzienne problemy,a pozniej ma sie prawie 40 lat i kazdy placze bo nie mozna zajsc w ciaze...

Ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 20 lat, to była świadoma i przemyślana decyzja. Zrobiłam studia z małym dzieckiem, znalazłam dobrą pracę, w tym roku na świat przyszła druga córeczka i jesteśmy szczęścliwi :)

Gość Perełka91
Marlena1983- ja tez chce pojsc na studia dopero jak dziecko bedzie mialo tak z roczek,poltora bym nie musiala byc ciagle przy nim. jak na 19 lat i brak doswiadczenia zaramiad dobrze i razem z moim chlopakiem spokojnie nas stac na dziecko,ale najpierw chcemy miec chociaz wlasne mieszkanie

Gość idiotkaaa
zacznij ty się może leczyć na nogi bo u ciebie na leczenie głowy to już za późno