maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 1, 2010 takie no, widać, że używane... porysowane, porysowane, pozdzierane itp... bo muszę mój oddać do naprawy a się wstydzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 13 pelinkan z heweliusza Napisano Sierpień 1, 2010 Nie mam laptoka, i mam nie śmiganego ptoka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapytajka z lesnego buszu Napisano Sierpień 1, 2010 ja mam Asusa k50C. on ma bardzo fajna obudowe czy jak to sie nazywa ktorej nie da sie porysowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 13 pelinkan z heweliusza Napisano Sierpień 1, 2010 Ja mam radziecki kalkulator z lampą VFD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes glupia i tyle Napisano Sierpień 1, 2010 moj jest w rozsypce :P upadl mi kilka razy i ta plastikowa plyta z tylu monitora jest peknieta..w ogole jest porysowany i ledwo zipie :P ale to acer..a wszycy wiedza ze acer to najwiekszy szajs :D co sie wstydzisz , o tlko laptop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochająca jeść 0 Napisano Sierpień 1, 2010 mój wygląda koszmarnie. poszłam z nim do naprawy, to pan pytał czy on rzeczywiście ma dwa lata. :D niezły ubaw miał :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 1, 2010 pocieszyłyście mnie trochę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak mam zjechanego Napisano Sierpień 1, 2010 bo to tylko przedmiot i nie mam zamiaru się z nim cackać .Najlepszą przygodę miałam z komórką - bo zaniosłam do naprawy, a facet mówi, że taka poniszczona i pies pogryzł, więc ja potwierdziłam, że pies - a tymczasem sama pogryzłam! (nie mam psa :-D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach