Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina1715

on chce sie przeze mnie zabić ...

Polecane posty

Gość malina1715
Dziękuję Wam wszystkim za rady! ;* Zrobię tak jak mowicie... zerwę z nim kontakt, będę go ignorować. Jesli nadal nie da mi spokoju to postraszę policją. Szczerze mówiąc to trochę boje sie że coś mi zrobi bo zachowuje sie jak psychopata, jest naprawde dziwny. Mysle że powinien sie leczyć ;/

Sama wiec widzisz, olej go totalnie a jesli dalej nie bedzie dawal Ci spokoju to dzwon na policje. Zycze wytrwalosci i pozdrawiam serdecznie!

Gość loanna
bo to jest psychopata

Jak chce sie wieszac to niech sie wiesza.Miałam to samo zgłos to na policje albo czekaj az mu przejdzie ale będzie cie to kosztowało naprawde sporo nerwów, a strach i niechęć do niego nigdy nie przeminą.

Gość NianiaNiunia
Tak sobie pomyslalam teraz... dobrym pomyslem byloby zadzwonic do niego, kiedy on wyznaje, ze sie wieszal. Potraktowac to serio, czyli zadzwonic z przerazeniem w glosie, zapytac, co sie z nim dzieje, zeby tego nie robil, a potem wspomniec, ze... juz zadzwonilas na policje, ze zaraz u niego beda lacznie z karetka pogotowia, bo sie bardzo martwisz o niego. Co by wtedy powiedzial? Pewnie "Glupia jestes, po cholere zadzwonilas, przeciez ja sobie jaja robilem" i wtedy juz masz go w kieszeni. W ogole dobrze to zglosic chociaz na pogotowie psychiatryczne, przyjada do niego pod dom, on bedzie sie musial wytlumaczyc i bedzie sie wstydzil do konca zycia - rowniez przed sasiadami, ze pogotowie psychiatryczne zajechalo w srodku nocy. :) To wcale nie taki glupi pomysl.

Gość malina1715
masz rację, to dobry pomysł ;] teraz jest już za późno, bo on mi powiedział o tym po fakcie. ale jeśli jeszcze raz bedzie mnie straszył w ten sposób to zrobię tak jak mówisz :)

Gość loanna
NiuniaNiunia to nie jest taka prosta sprawa uwierz mi ze ja w tym siedze prawie rok. Godziny spedzone z psychologiem na rozmowach zebym wiedziala jak sie zachowywac pozniej policja i naprawde co moge powiedziec z wlasnego doswiadczenia to calkowita izolacja.Poniewaz kazdy gest w jego kierunku on bedzie odbieral jako zachete.Moze teraz wydawac sie to smieszne i jeszcze imponowac ze chlopak Cie tak kocha ale uwierz mi ,to nie jest zabawa i zapare miesiecy jak Cie nie okaleczy ,to Ty bedziesz wymagala pomocy psychiatry.

Gość NianiaNiunia
Loanna, bo ja zakladam, ze gosciu na razie sobie jaja robi, moze cos mu odbilo i to niekoniecznie psychopata, ale jest rozzalony, meska duma go lechce i ogolnie nie chce zostac sam. ja rozumiem, taka sytuacja to nic smiesznego; byl kiedys facet, ktory sie mnie przyczepil, jakims cudem znalazl numer gg, maila, pisal do mnie, ze wie, gdzie pracuje, wyzywal. Nigdy do niego nie napisalam, nie dalam znaku, ze nawet mnie to obeszlo, ale moja rodzina wiedziala o tym, rowniez dyrektorka w pracy, bo chcialam, zeby ludzie w razie jego najscia wiedzieli, ze to nie moj wujek, tylko jakis wariat. Do dzisiaj trzymam screeny jego maili, ale na policje nigdy nie poszlam. Koledzy wytropili go przez IP i wyszlo, ze to jakis stary gosciu w Niemiec. Dzieki Bogu po kilku miesiacach dal sobie spokoj. ALe naprawde sie balam. Ja mysle, ze dobrze jest mu naslac policje, czy psychiatrow, moze sie wystraszy, da wtedy spokoj. Zobaczy, ze dziewczyna nie daje sie zastraszac. ktos kiedys pisal tu na kafe, ze kolezanke nachodzil jakis buc; skrzyneli sie, obili mu gebe w ciemnej uliczce i juz nigdy do niej nie napisal, po prostu jego "choroba psychiczna" nagle mu przeszla. Nie chce mi sie wiec wierzyc, ze ktos jest psychiczny i dlatego kogos innego molestuje, ale dlatego, bo osoba molestowana sobie na to pozwala i godzi. trzeba od razu siegac po radykalne srodki.

Gość loanna
mysle ze zlanie mu geby to jest tez dobry i skuteczny pomysl.Naprawde dziala.To go naprawde uspokoi.Nie chcialam tego pomyslu podsuwac bo nie jest on taki oczywisty w swietle prawa ale naprawde najszybszy i najskuteczniejszy.

Gość malina1715
myślałam o tym żeby nasłać na niego kolegów.... ale on też ma swoich kumpli i pewnie chciałby sie zemścić ;/ to jest jakieś błędne koło :(