Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaa19

prosze o rade!!!! wazne

Polecane posty

Gość agaaaaa19

Jechalybyscie z chlopakiem gdzies na weekend jakbyscie mialy okres?:( mam okazje jechac za tydzien, nie da sie tego przelozyc a moge miec juz wtedy okres i bede umierac ze wszystko mnie boli:( co mam robic?:(:(

Gość agaaaaa19
na chwile pomoga:( tylko ze ja sie zle czuje ogolnie psychicznie, niczego mi sie nie chce i nie mam humoru:( gdybym dostala a to oczywiscie nie pewne to beda to wtedy poczatki wiec do kitu;/

Gość tarara
ja bym nie jechala bo sie wtedy zle czuje a jesli to sa twoje poczatki z chlopakiem to lepiej zeby cie poznal z tej lepszej strony

Gość albo idź do lekarza
albo nie oszczędzaj na sobie - kup tyle prochów i tamponów ile trzeba. Jeśli faktycznie leki Ci nie pomagają naprawdę wybierz się do lekarza, bo to może być jakiś problem bardzo łatwy do rozwiązania.

Gość agaaaaa19
Nie nie...jestesmy razem juz 2 lata. A nawet jak ja nie pojade to on i tak sam pojedzie bo musi tam zawiesc siostre a mi bedzie smutno:(

Gość agaaaaa19
wolalabym opoznic troche okres:P planuje na wtorek za tydzien chociaz przewaznie dostawalam jakies dwa trzy dni wczesniej bo mam nieregularny;/ w tamtym miesiacu spoznil sie z nieznanych przyczyn o dwa tyg

Gość agaaaaa19
kurde nie wiem juz sama:( moze w sobote jeszcze nie dostane, najwyzej niedziela jak juz bedziemy wracac. Tylko ze ja musze mu dac znac wczesniej czy z nim pojade czy nie:( eh nie wiem co robic....