Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajlajner

sama nie wiem czego chce chyba:(

Polecane posty

Gość ajlajner

pare miesiecy temu rzucil mnie chlopak, kochalam go i kocham do dzis, ale 1) wiem, ze nigdy do mnie nie wroci 2) wiem tez, ze nie moge rozpaczac w nieskonczonosc. jako, ze ze mnie jednak dosc zaradna laska, zalozylam sobie konto na sympatii, pogadalam z kims na czacie. wynik? trzech kolesi sie ze mna chce umowic, z dwoma juz sie umowilam (jeden chcial ze mna krecic). wszystkim sie z tego co widze podobam i w ogole.. ale to nie to, moj eks byl dosc przystojny, ci mi sie nie podobaja prawie w ogole. a sama to w ogole nnie powalam uroda. nie jestem takim typem, ktorego zaczepiaja na disco faceci itp. powinnam sie cieszyc, ze mam z kim wyjsc do kina czy cos, ale ja sie i tak doluje ze to nie moj eks... jak ja mam zmienic swoje podejscie? przeciez on na pewno sie juz dawno umawia z innymi!

Gość retretreret
Szukaj w realu a nie na sympatiach sratiach. Tam tylko desperaci i desperatki którzy w realu nie mogą nikogo znależć to szukają partnerów.

Gość ajlajner
tak, ale problem polega na tym, ze ja NIGDY nie zostalam zaczepiona przez jakiegos chlopaka w realu. nie wiem, nieraz jakis facet sie spojrzy na ulicy, ale to tylko spojrzenie przeciez. sama nie jestem jakos mega niesmiala, ale tez nie wyobrazam sobie do kogos podejsc na disco i zagadywac czy cos. gdybym miala latwosc nawiazywania kontaktow w realu to by tego topiku zreszta nie bylo. poza tym moj eks tez byl "z neta" (ale tu byla troche inna sytuacja) i nie byl zadnym desperata. zreszta ja tez nie jestem desperatka, bo nie jest tak, ze sie zaraz wiaze z kim popadnie.

też przez to przechodziłam i dała sobie spokój, trzeba po takim związku poprostu trochę odpocząć. Gdy się nastawiłam na to, że chcę być sama poznałam przystojnego i bardzo wartościowego chłopaka, spotykaliśmy się trochę ale nie wyszło. Wszystko w swoim czasie, nic na siłę.

Gość ajlajner
wiem wiem, ale z drugiej strony byloby mi latwiej zapomniec, gdybym kogos poznala, zauroczyla sie, znam siebie. kiedys po jednym kolesiu rozpaczalam rok.. no masakra. poznalam innego i odeszlo jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki:P:P

Gość jestem bo....muszę:)
A ile masz lat?

Gość ajlajner
mam 22 lata, taa wiem mloda jestem, mam czas i nic na sile. ale sa wakacje, chce randkowac, spedzac z kims czas, cieszyc sie nowa znajomoscia itp itd... ech:O

Gość ajlajner
gdybym umiala ludzi poznawac na zywo z taka latwoscia, jak mi to wychodzi w necie;/ i czemu nie moge zapomniec o tamtym, bez sensu go idealizuje, a przeciez gdyby byl taki fajny, ten zwiazek by sie nie rozpadl

posłuchaj wakacyjne znajomości kończą się razem z latem także nie wiem czy warto i weź poprawkę na to, że spora część facetów jest nastawiona na zaliczanie i potrafią powiedzieć Ci wszystko co byś chciała usłyszeć tylko po to żeby mieć z kim się przespać. Naprawdę trzeba poczekać na kogoś odpowiedniego.

Gość ajlajner
wiem, nie jestem latwa i nie wskakuje nikomu zaraz do lozka.. po prostu nie wiem jak sobie radzic, zeby zapomniec. z przyczyn zdrowotnych siedze w domu, a jak siedze w domu to mysle. i mysle o tym exie. a na necie ilez mozna siedziec? wiec nie wiem czym sie zajac

Gość ajlajner
upupuupu