Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochlofobiczka

dobry puder

Polecane posty

Gość ochlofobiczka

szukam dobrego pudru. taki, który będzie w miarę krył i nie był widoczny, najlepiej do cery b. wrażliwej :) cena nie gra zbyt wielkiej roli, ale byłoby dobrze gdyby mieścił się w cenie do 100 zł ;)

Gość ochlofobiczka
??

Gość tarara
tez chetnie sie dowiem. ja poki co jestem najbardziej zadowolona z kryjacego fluidu Perfecta z dozownikiem. kolor najjasniejszy a koszt zalediwe 20 zl. Do tej pory wyprobowywalam podklady do 40zl

Gość ankaana
Shiseido, taki "potrójny" - lepszego nie miałam :)

Gość ochlofobiczka
chciałabym, żeby to był puder sypki, bądź w kamieniu

ja używam L'Oreal True Match Minerals i bardzo sobie chwalę. dobrze kryje, ładnie stapia się z cerą, w ciągu dnia nie muszę robić poprawek. cena ok 65 zł. bardzo wydajny, wystarcza mi na ok 12 miesięcy :)

Gość tbvtrbvrt
polecam sephora podkład w kamieniu puder też mają, ale podkład jest bardziej kryjący koszt jeśli nie masz rabatu ok. 50 zł

Gość -Lenkaa-
Jedyny puder jaki mi w zyciu pasil to byl Oriflame, ten w sredniej cenie. A probowalam przeroznych, teraz mam mineralnego L'oreala i Inglota - bez rewelacji :/ Dobry byl tez tani mozaikowy Joko. Najbardziej badziewne Estee Lauder i Borjouis (transparentny).

Gość maciata
Tylko ziemia egipska IKOS. Dla mnie to puder numer 1 od lat. Skład, składem, ale dla mnie najważniejszy jest efekt, jaki daje ten kosmetyk. Musi być wartościowy skoro tak fajnie w nim wyglądam ;-) A i...wydajność. Jedno opakowanie to conajmniej 1,5 roku korzystania.