Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzena_rak

mój narzeczony zakochany w gwieździe

Polecane posty

Czesc. Moj narzeczony uważa za ideał piękna Megan Fox. Uwielbia oglądać jej zdjęcia, filmy z nią. Podczas oglądania jej fotek mówi, że mu stanął, co wprawia mnie nie tyle w zakłopotanie co w zły nastrój. Powiedział że ciągle marzył o seksie z nią, ale teraz jest ze mną i to się zmieniło. A przyznał mi się, że gdy kochał się ze swoją byłą wyobrażał sobie, że to Megan. Boje się, że tak jest teraz. Przeważnie słyszę od niego tylko że mam małe cycki, krzywe nogi itd... Często prawi komplementy kiedy ma ochote na s'eks, albo jest tuż po se'ksie. Gdy ma dobry humor słyszę naprawdę cudowne rzeczy o sobie, ale zaraz po tym dzieje się to, co zwykle. Poza tym ciągle słysze docinki kierowane do mnie pod przykrywką obrażenia innych dziewczyn. Mówi: "o matko, patrz jakie tamta laska ma małe cycki, to ohyda." A ja mam mniejsze od niej... Nie czuje się wtedy dobrze.... Nie zapomina też o innych paniach na ulicy mówiąc "fajna dupa", "ale ma fajne cycki"... nasz ślub za trzy miesiące, a ja chyba się rozmyślę. A może jestem przewrażliwiona?

Gość bambusZkrzaków
ale obciach:D jeszcze taką brzydulę wielbi:D fetyszysta podlegający leczeniu:d

Gość tarara
nie bierz slubu...;/ nie radze ;/ skoro tak jest teraz to potem bedzie jeszcze gorzej. jak ja mojemu chlopakowi powiedzialam kiedys "lepiej wygladalbys jakbys przytyl" to stwierdzil "jak w ogole mozna komus cos takiego powiedziec??!!" . Teraz ja Ci powiem to samo... chlopak chyba nie wart wiekszego zachodu;/ dajcie sobie czas

mam go pieprznąć w łeb za każde przegięcie? Już sama nie wiem, co mogłoby pomóc. Próbowałam krzyczeć, płakać, kpić z niego. Nic.

Gość myrchaaa
zdublowałaś topik, ale napiszę raz jeszcze: Wychodź za niego, ale potem nie płacz. A chęć wzięcia ślubu z mentalnym 16-latkiem uważam za zboczenie...

Gość bambusZkrzaków
To jest przejaw zaniżonego poczucia własnej wartości. Dla tego gościa jesteś gadzetem.

Gość jako doświadczona meżatka
powiem jedno-on nie nadaje sie na męza(mam nadzieję,ze to nie prowokacja) i każda normalna kobieta wiałaby od takiego kandydata!wpędzi cie tylko w kompleksy a i tak w końcu rzuci,bo to taki typ i jego zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki nawet u kumpla,a ty chcesz za niego wychodzić???????żal egzaltowanej małolaty!

Przykro mi, ale napiszę, że facet, który przy swojej dziewczynie opowiada o wdziękach innej delikatnie pisząc nie ma za grosz kultury osobistej. Jednak, widzę w Twoich wypowiedziach, że lubisz gdy tak się zachowuje i nic z tym nie potrafisz robić. Jesteś na pozycji Ofiary, w tym związku.

Tak oreore, on zdominował mnie całkowicie. Mam w sobie siłę żeby to zatrzymać. Nie wiem tylko w jaki sposób... Szukam go, cierpię ale wiem, że z własnej winy. Napisałam tu, ponieważ chcę poznać zdanie innych. On mówi, że przesadzam, że to tylko żarty. Zaczęłam w to wierzyć, a opinie tu czytane otwierają mi oczy.

:D rób co chcesz. Mnie by na kimś takim nie zależało pod żadnym względem. Dla mnie osobiście taki facet, to dno.

Gość myrchaaa
dziewczyno - jak ja mogę Ci doradzić, skoro dla mnie takie zachowanie jest objawem męskiego niedorozwoju umysłowego? W życiu bym z kimś takim nie marnowała czasu! Ale to ja, a Ty zdążyłaś przyjąć oświadczyny od takiego typa i zaplanować z nim ślub. U mnie facet nie miałby szans, jak jest z Tobą - sama oceń.

Gość An.
Kochana! ja się dziwię,że ty z nim wytrzymujesz. Ty powinnaś być dla niego najpiękniejsza! Myślę,że kochający facet nie potrafiłby powiedzieć swojej kobiecie,że ma brzydkie nogi, krzywe i takie tam.Dla niego ona była by po prostu piękna i żadnych wad by nie wytykał.Ja bym z takowym ślubu nie brała.Jeszcze podoba mu się taka sztuczna zoperowana przez chirurgów plastycznych lafirynda z niskim poziomem inteligencji, co nieraz udowodniła.Widocznie on jest pusty i lubi dziewczyny , które mają więcej makijażu na sobie niż mózgu.Odpuść sobie lepiej i poszukaj kogoś wartościowego, kto Cię pokocha za to jaka jesteś w duszy , a nie za wygląd! , pozdrawiam.

Gość i vice versa tak to sie robi
A jak on wyglada? Mozesz go nabrac,i mowic tak,wiesz co,tak szczerze to ja tez mialam mojego ideala w pewnym aktorze,powiedz,ze byl to Johny Deep,albo jakis seksownniejszy po prostu od twojego partnera

Gość myrchaaa
tak to sie robi i vice versa - ale to są zagrywki na poziomie wczesnego liceum, a nie ludzi, którzy się pobierają na litość boską!

Gość abbaddon
co w tym dziwnego ? mnie kiedgś stawał na widok rebeki de ruvo (ubranej)

Gość mamita
straszne... współczuje :((( to drań.

Gość rozchmurz się
idę sprawdzić czy mi nie stanął na widok tej Megan :D

Gość gfgfdgdgfdgdgdgdg
o cholera,jak czytalam twojego posta to pierwsze co mi na mysl przyszlo ze wy po 17 lat macie,a ty tu wyskakujesz ze slubem,az mnie zatkalo,ja pierdole,dorosnijcie oboje bo z tego co piszesz to obydwoje jestescie jeszcze niedojrzali,

wg mnie Twój facet nie dość że jest niedojrzały emocjonalnie to do tego zwykły prostak jakby mój facet robił mi takie przykrości odeszłabym od niego i powiedziała że może wrócić jak dorośnie ...a na tą chwile niech ożeni się z fotką tej aktoreczki i wali konia do końca życia

Gość dsdsdfrdfsdf
Megan to brzydka picz, szkoda, że nikt na kafe mnie nie rozumie.

Gość gwiazdeczka5888
Ja też uwielbiam Megan i uważam ją za piękną kobietę ale Twój facet to palant ;) Jak można przy swojej dziewczynie tak powiedzieć?! No palant i tyle! Jak mu się podoba, to niech mu się podoba ale w milczeniu..

Gość gwiazdeczka5888
a z tymi cyckami to już w ogóle przegięcie. Jakby mi powiedział że małe piersi są ohydne a sama bym takie miała, to z miejsca by dostał plaskacza i niech idzie szukać takiej "z wielkimi". Co za cham. Zostaw go. Widać że to typowy samiec, tylko o jedno mu chodzi. Wtedy to potrafi być milusi o taak..!

Gość Serafina_90
To ewidentny znak, że facet Cię nie szanuje. Jak tak można??? A może Ty zacznij tak samo się zachowywać względem niego? Ja na pewno nie chciałabym być z kimś takim! Nie jesteś ani trochę przewrażliwiona.