Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO JEST MóJ KRZYK I OPęTANIE!

JAK O SIEBIE DBACIE KOBIETKI?

Polecane posty

Ja często się myjecie, kąpiecie, myjecie włosy? Jakich żelów pod prysznic używacie, balsamów, szamponów, odżywek? Jak się malujecie i takie tam. Opowiadać.

Gość Evelinkaaa
robimy sobie pierogi :classic_cool:

Gość Stuleja Ciasnaskóra
rozciągamy srom do kolan... :)

Gość onaaa:)
wiadomo codzienny prysznic ja uzywam garniera do ciala jesli chodzi o balsamy szampon rowniez garnier wlosy myje co 2dzien pomimo ze nie mam tendencji do przetluszczania ale dla wkasnego komfortu zdarza mi sie codziennie gdy np chce je inaczej ulozyc:)moj makijaz jest raczej delikatny uzywam pudry miss sporty tuszuje rzesy czasami robie kreske do tego jakies cienie roz lub braz, blyszczyk czasami szminka odrobina perfum jakas sukienka i jestem gotowado wyjscia:) oprocz tego peeling 2rzy w tyg ciala raz twarzy, codzienne maseczki do stop duzo by jeszce pisac:) aaa i jakis szalowy kolorej na paznokcie:)

Ale ja chcę wiedzieć, bo zobaczę czy ja wszystko dobrze robię.

ae chyba kazda kobieta wie jak o siebie dbac to nic trudnego wystarzy odrobina kobiecosci wewnatrz

Gość kotletka
codzienny prysznic obowiazkowo, najlepiej cieplo-chłodny, uzywam kostki myjacej dove-jest swietna. Wlosy co 2-3 dni, szampon Nivea intense repair i odzywka z tej samej serii. Balsam do ciała kokosowa terapia z Ziaji. Jesli chodzi o makijaz kreski czarne na gornej powiece, na dolnej tylko do polowy, mocno wytuszowane rzesy, puder w kamieniu, i jakas czerowno-rozowa pomadka, od czasu do czasu cienie :P

napewno nie jestes inteligentna

a czy granie na wuwuzeli to coś złego

myje się 1-2 razy dziennie, myje wlosy co 2 dni, żele nivea albo dove, balsamy palmersa i S&G, odżywki + szampony tresemme. peeling co dwa dni S&G, peeling twarzy codziennie, krem do twarzy jak mi sie przypomni. makijaż: maskara i kredka w linie wodne. i się nie opalam, bo opalanie postarza :(

ej ten tam z tym zdjęciem to jakiś podszyf jest. zjeżdżaj i nie denerwuj mnie, ale już! po prostu chciałam porównać to do siebie i tyle

może polecicie mi jakiś dobry balsam do ciała dla suchej skóry? bo właśnie mi się skończył ten mój, ale nie był za dobry. podszywie won stąd!

ja polecam garnier czerwony mi pomogl ale jak mi sie skonczy sprobuje neutrogeny

Gość miss loreal paris
2 razy dziennie prysznic zelem nivea angels malinowy 2 razy dziennie higiena jamy ustnej szczotka+pasta elmex+płyn do płukania listerine +nic dentystyczna Scrub do ciała milk&honey i twarzy optimals drobnoziarnisty raz w tygodniu z oriflame maseczka raz na 2 tygodnie oriflame pure nature z białą herbatą tak profilaktycznie:p Codziennie myje włosy szamponem z ori tym niebieskim jasnym z hairX a,jak czuje że tracą na objetosci to tym zółtym potem susze i modeluje na szczotke:) Raz na 2 tygodnie maseczka na włosy przeciwstarzeniowa z oriflame +kapsułka z tej seri Makijaż: podkład adaptacyjny Giordani Gold z ori...:) tusz Endless Lash czarny z ori... czasem na jakies okazje rozświtlajace kredki z ori odcienie : purple mist albo,desert brown zalezy jaki mam nastrój:P Pazurki mam akrylowe najczęściej robie sobie francuski manicure na lato a,w zimie ciemna sliwka albo ciemna czekolada lśniące...:) bo perłowych niecierpie...:o i chyba by było na tyle:D:D

Gość alyen
moja toaletka włosy: linia profesjonalna loreala (szampon, maska, odżywka) ciało: ziaja Masło kakaowe kremowe mydło pod prysznic - boski zapach i dobra rękawica masująca :) po kąpieli FARMONA Tutti Frutti - Masło do ciała Liczi & Rambutan jak nie mam czasu to nawilżająca mgiełka do ciała Farmasi - Body Splash żel do twarzy Vichy normaderm peeling enzymatyczny do twarzy bielenda z linii profesjonalnej peeling do ciała dermika lub DAX COSMETICS PERFECTA SPA (fajne zapachy)

Z tego co teraz pamiętam: * przy każdej wieczornej kąpieli masaż gąbką pleców i dekoltu (mam niestety skłonność do wyprysków tam :O) i pupy (aby była gładka) * żeli używam głównie Palmolive wszelakich, ale czasem zwykłe mydło * co jakiś czas full pedicure :D * co tydzien porządny piling całego ciała (kawowy bądź cukrowy) *włosy: co jakiś czas mazseczki naturalne z oliwy, zóltka, piwa utp. * przy każdym myciu odżywka (obecnie Timotei z henną) pod folie i podgrzewam i trzymam 20min *płukam kudły po myciu octem i lodowata wodą * balsamy nawilżające na ręce i łydki, ujędrniające na resztę, po opalaniu wszędzie nawilżające (no chyba, że nie mam funduszy :O) codziennie * kremuję stopy różnymi kremami zależy co mi się spodoba * prostuję włosy lub kręce lub uinam *makijaż zawsze tego samego typu - kreska na górnej powiece, lekko wyciągnięta poza kącik i w górę, tusz na rzęsach (ale taki, aby w żadnym wypadku nie sklejał), jakiś cień, podkład rozświetlający

Gość a ja Ciebie
codziennie prysznic - mydło w żelu oliwkowe ziaja, że do higieny intymniej ziaja, codziennie myję włosy, szampon zwykle pante provi + odżywka karmelowa z rossmana 2 - 3 razy myję zęby pasta blenda med antyperspirant teraz garnier buzię kremuję kremem CD, podkład lirene rozświetlający, na to troszkę pudru w kamieniu max factor, tusz do rzęs, cienie do powiek perfumy i przede wszystkim staram się zdrowo odżywiać

Gość a ja Ciebie
i przede wszystkim staram się zdrowo odżywiać aha i balsam do ciała nivea ujędrniajacy Q 10 chociaż teraz miałam z AA herbaciany

Gość Evelinkaaa
Dyskretnie golę sobie wąsy maszynką dziedełe :classic_cool:

Gość pani potrzena
Ja tam się wcale nie myje, tzn. umyje się ale raz na jakiś tydzień i majtek wcale nie zmieniam. Po drugie ja się zabiję!

Gość kiedy mam sie myć
jak cały czas siedzę na kafe? :classic_cool: