Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezele bez echa

Jeśli Polska upadnie (a to jest możliwe) to komu dalibyście przejąć kraj?

Polecane posty

Gość Pan-da -trójkę
Przypowieść o uczcie2 15 Słysząc to, jeden ze współbiesiadników rzekł do Niego: Szczęśliwy jest ten, kto będzie ucztował w królestwie Bożym. 16 Jezus mu odpowiedział: Pewien człowiek wyprawił wielką ucztę i zaprosił wielu. 17 Kiedy nadszedł czas uczty, posłał swego sługę, aby powiedział zaproszonym: Przyjdźcie, bo już wszystko jest gotowe3. 18 Wtedy zaczęli się wszyscy jednomyślnie wymawiać. Pierwszy kazał mu powiedzieć: "Kupiłem pole, muszę wyjść, aby je obejrzeć; proszę cię, uważaj mnie za usprawiedliwionego!" 19 Drugi rzekł: "Kupiłem pięć par wołów i idę je wypróbować; proszę cię, uważaj mnie za usprawiedliwionego!" 20 Jeszcze inny rzekł: "Poślubiłem żonę i dlatego nie mogę przyjść". 21 Sługa powrócił i oznajmił to swemu panu. Wtedy rozgniewany gospodarz nakazał słudze: "Wyjdź co prędzej na ulice i zaułki miasta i wprowadź tu ubogich, ułomnych, niewidomych i chromych!" 22 Sługa oznajmił: "Panie, stało się, jak rozkazałeś, a jeszcze jest miejsce". 23 Na to pan rzekł do sługi: "Wyjdź na drogi i między opłotki i zmuszaj do wejścia, aby mój dom był zapełniony. 24 Albowiem powiadam wam: Żaden z owych ludzi, którzy byli zaproszeni, nie skosztuje mojej uczty". POWÓD? Przykazanie miłości Będziesz miłował Pana Boga twego z całego serca swego, z całej duszy swojej i ze wszystkich myśli swoich . A bliźniego swego jak siebie samego .

Gość rupinista
tylko putinowi :)

Powinni nas ruskie wchłonąć. Po pierwsze maja juz wprawe, po drugie kazdy znów bedzie mial prace, po trzecie kazdy będzie tak samo biedny i nie bedzie podzialu na lepszych i goszych... No i może w końcu znowu Polacy zaczną robic dobre kino i muzyke :classic_cool:

Pajaców co by chciały sprzedać albo oddać Polskę by kazał oddać do obróbki świeckjiej inkwizycji:P.AZwłaszcza że nie mam wcale ochoty na naukę niemieckiego ani rosyjskiego:P.

Gość trzeba znac jezyk wroga
wiec wez sie do nauki

Gość Polska dla Polaków
Jest jak jest, ale Polska zawsze da radę!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Master: - pisałeś że Polacy nie potrafią współistnieć z innymi dużymi grupami narodowymi, bo rzekomo je prześladowali. W świetle faktów historycznych, jesteś skończonym kretynem. Polacy od wieków łączyli się z innymi narodami. I Polska nazywała się RZECZPOSPOLITA OBOJGA NARODÓW. To chyba więcej niż jeden naród prawda? Polska zawsze byłaUNIĄ narodów. Do tego przyjmowaliśmy mnóśtwo żydów. Nie chrzań też że Rzekomo II RP robiła prześladowania. Wszyscy tutaj chcecie oddać się niemcom. A Przepraszam niemcy to prześladowań robić nie potrafią?Zapraszam was do Auschwitz a się przekonacie co potrafią zrobić niemcy. Zrobili to z żydami i dlaczego mieliby nie zrobić tego z nami? Wystarczy że trochę się im pogorszy i jakiś nowy adolf połechta niemców że zasługują na więcej cudzym kosztem. Więc proszę na litość boską zapoznajcie się z faktami, zanim się wypowiecie na temat tego czy Polacy potrafią żyć z innymi narodami. Nie dość że potrafią TO ŻYLI PRZEZ 600 lat z innymi narodami. Mało tego. Byli mniejszością we własnym kraju i nie robili z tego powodu awantur, takich jak niemcy. niemcy piszemy z małej litery od 1939 r kiedy z narodu 35 milionów, zostało nas 24. co stało się z 11 milionami Polaków? Ach, niemiecki przemysł potrzebował opróżnić magazyny broni...ocknijcie się

Gość Patrioci!
Nikomu, wytłuczemy ich do nogi wszystkich, przyjdzie jeszcze czas że komuniści będą wisieć na drzewach... zamiast liści, ci "nasi" też! 😠

Gość gość
ROSJI!!!!

Gość ubuntu precz
podpisywanie boskich objawien przez szatanskie ksywy "kukta kinte" to swietokradztwo

Gość Jasio

Oddac Skandynawom.

Gość mroczyk

że twoja matka jest upadłą kobietą to nie znaczy że cała Polska też upadnie