Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna kobieta............

nie odczuwam przyjemności z seksu

Polecane posty

Kochana, to jest choroba. I to w pełnym tego słowa znaczeniu. Jest to zespół schorzeń objawiający się bólem, stresem w czasie stosunku. Możesz mieć ochotę, ale mimo chęci nic z tego nie wyjdzie. Ale to jest bardzo proste do wyleczenia poprzez wizyty u psychiatry/seksuologa oraz farmakologię. Musisz jednak iść do dobrego specjalisty, bo zły ginekolog powie Ci, że wszystko jest ok i zwariowałaś:o Wiele kobiet o tym mówi. Lekarze jak do tej pory nie znaleźli przyczyny tej dolegliwości, ale czytałam, że może na nią cierpieć w większym lub mniejszym stopniu nawet 20% kobiet! W skrajnych przypadkach niemożliwe jest nawet dotknięcie narządów, więc nie jest jeszcze tak źle;) Jeśli zatem ginekolog wykluczył zakażenia grzybicze, chlamydię i inne kwestie np anatomiczne, to pewnie problem leży właśnie w opisanym przeze mnie schorzeniu:) Życzę udanego leczenia i radości w seksu:)

Teraz spojrzałam, że to chyba jakaś katolicka strona;) Ale opis nie jest zły, będziesz kojarzyła nazwy, to można szukać gdzieś indziej, nie trzeba koniecznie czytać, co by kapłan zrobił:)