Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynydoradzciemi

dziewczyny pomozcie ja zawsze doradzalam!

Polecane posty

Gość katerina171819
o a może atlas do ćwiczeń,ja ostatnio kupilam sobie zupełnie niedrogo

moj wieczorami duzo siedzi przy kompie na grach: ogame, eve i jakies inne co nawte nie znam jakbym kupila mu psp to calkiem bym fcaeta nie miala. co do roweru odpada, ze sportem u niego ciezkawo. :) ale ostatnio widzialam straszny balagan w pokoju z papierami i plytami i mowi ze nie moze zniszczyc bo chociaz to stare rzeczy ale dokumenty i chyba mu kupie niszczarke do papieru i plyt do domu i cos jeszcze:) chyba tak. dzieki za pomysly!! mozecie jak macie ochote dawac inne moze zmienie zdanie:):) dzieki:)

Gość katerina171819
niszczarka,fajny ,pożyteczny i niedrogi prezent:)

Gość Iza87
Ja tez juz czasem nie mam pomyslu. Bylo juz PS3, PSP, dlugopis mont blank za 180 funtów, portfele, kareczki - karnety na masaz, seks oralny i takie tam, maszynki do golenia, zestaw grooming do wlosów i brody, krzyzyk z bialego zlota itp itd. Chociaz jeden pomysl mi sie spodobal tu na forum. Wypad na Quady. My to zrobilismy w Egipcie na pystyni - niezapomniane wrazenia. Ale w Pl napewno gdzies znajdziesz miejsce, gdzie mozna pojezdzic na quadach. SUper sprawa!

kupie mu niszczarke, taka co niszczy pamier i plyty cd i dvd kosztuje kolo 100 zl i koszulke z fajnym nadrukiem.:)

dzieki za rady dziewczyny!:)